שאלה אנשושים!!

limi fr

New member
שאלה אנשושים!!

אתם חושבים שיהודה לוי הוא הומו? אני לא חושבת אבל קראתי באיזה מקום שכן... אין לי מושג אם זה נכון ובכלל נדמה לי שיש לו חברה אבל..... בכל מקרה אני מקווה שלא

מה פתאום!!!../images/Emo122.gif

שיהודה לוי החתיך שלי יהיה הומו??? למה שהחתיך הזה יבזבז את חייו על דבר כזה? תגידי לי את המקום שכתבו ואני יהרוג שם את כולםםםםםם

GK_FF

New member
תרגיעי......

כמו כל המפגרות שקיללו את ג´ניפר אניסטון

כנסי

דבר ראשון אל תקראי לי מפגרת, דבר שני אני לא חושבת שאני וכל שאר המעריצות של יהודה אמורות לאהוב את אפרת, אני לא שונאת אותה כי בסך הכל אם יהודה מאושר איתה אז שיהיה לו לבריאות אבל אני גם לא מתה עליה כי הייתי מעדיפה להיות במקומה.

casperit

New member
א.הוא סטרייט

ב.הוא כבר שלוש שנים עם אפרת, הם נפגשו בצבא יעל

amirbilu

New member
בגלל שהוא משחק בסידרה החדשה שלו

הומו...אז הצהובונים התחילו לפרסם את השטויוית האלה!

casperit

New member
כמו שהוא אמר...

"אני חושב שהצופים מספיק חכמים כדי להבין שזה שאני משחק הומו לא אומר שאני הומו, זה כמו שאני משחק רוצח או גנב ואני לא רוצח או גנב, לא שיש מה להשוות" יעל

casperit

New member
אופס, ציטוט מדויק!

"אני לא מזלזל באינטליגנציה של אנשים. אני סומך עליהם שהם יבינו שיש דמות ויש מציאות.... אם אני משחק רוצח או נרקומן- זה לא אומר שאני רוצח או נרקומן באמת. לא שאני משווה בין הומו לרוצח ולנרקומן, אבל זה סתם משחק ולא המציאות" יעל

Gohan

New member
בטח!

אני חושב שהוא פאגי כזה....למשל, הוא מפחד לבוא לבי"ס שלי (ובמקומו בא אבי פניני, מיכאל) בגלל הבנות, אעלק..זה ברור שהוא מפחד להידלק מאיזה בן!

למעלה