שאלה אנשיםםםםםם!!!!!!

SivAn 4u

New member
שאלה אנשיםםםםםם!!!!!!

ג'סטיןן השתתף בסרט שניקרא MODEL BEHAVIOR... מישהו ראה או מכיר את הסרט?? חחח מוזר לי... ג'סטין שחקן.. חחח ללחוץ כאן

moran14h

New member
וואו אני חייה שנים בלי

לדעת שג'סטין היה בסרט!!!!! כאילו אני יודעת שעוד מעט יש את closing the ring עם אורלנדו בלום אבל כאילו לא ידעתי שהוא כבר עשה סרט!!!! כיאלו זה באמת קיים? הוא באמת היה בסרט הזה? ואני לא ידעתי!?!?!?!?!?! אני מרגישה רע עם עצמי שלא ידעתי..אוף!!! וואו אני עדיין בשוק..אני לא מצליחה לעקל את זה..!!!

°AmandA°

New member
יאאא!!! אני ראיתי את הסרט הזה!!!

(ניראה לי)... ממש מזמן ראיתי סרט עם ג'סטין על דוגמנית.... אבל אני לא זוכרת איך קראו לו אבל ניראה לי שזה זה!!!!

פיית

New member
ראיתי את הסרט הזה הוא היה בערוץ 22

ממזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל זה מסופר על 2 בנות שהן תאומות ואחת מפורסמת ואחת לא וכל אחת חולמת שיום אחת היא תהיה בצד השני (כאילו המפורסמת לאלמונית ולהפך) ואז יום אחד הן מתחלפות האלמונית גרה בבית של המפורסמת ולהפך. עכשיו ג'סטין נכנס לתמונה כי הוא גם מפורסם(ברור) שרוצה דיית עם הבת המפורסמת והוא לא יודע שהוא יוצא עם האלמונית (שיו איך אני עדיין זוכרת את זה) ואז זה מסתיים שהאח הקטן של האלמונית עוקב אחריה עם מצלמת וידאו ומצלם את אחת ההתחלפויות שלהן ומראים את בה בטלויזיה ויש בילבול וג'סטין נפגע בך שהיא (האלמונית) שיקרה לו ואז הוא מבין שהוא התאהב באלמונית והוא בא לנשפ סיום שלה והם ביחד ואני לא זוכרת מה קרה למפורסמת..... זה היה ערוך..........ותודה למי שקוראת....

°AmandA°

New member
נכון! גם אני ראיתי את זה בערוץ 22!

עכשיו נזכרתי! וואי! זה היה סרט יפה! איך זכרת את זה??? זה היה לפני שנים! אני זוכרת שלאחת מהבנות קראו ג'נין...חח... ואני זוכרת שהם נפגשו בשרותים או משהו כזה לא? ויש לך טעות... הם לא תאומות כאילו אחיות.... הם תאומות אבל לא מאותם הורים... חחח לא הגיוני אה....

פיית

New member
לא התכוונתי תאומות אחיות

אם זה היה נרא ככה אז סורי שהטעתי אותכם....... והן החליפו בשרותים את הבגדים וכו' היה לאחת מהן דייט עם ג'סטין והיה שם טרור... זה היה קטע מצחיק....

איזה מוזרררר../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

לא ידעתי!!! ג'סטה שלי כבר שחקן
איזה מותק!!

למעלה