שאלה אנשים!

שאלה אנשים!

אוקי זה מוזר לי... אני יהודי, לא מאמין בדת והכל, ולא מאמין באלוהים... אבל מצד שני למרות כל זה הנצרות נורא מושכת אותי... זה סותר..כי מצד אחד אנלא מאמין אבל מצד שני אני כן רוצה להאמין...בדת אחרת.. מה אתם שם אומרים על זה...??

הדת הנוצרית הופיעה בתקופה הסטורית

מאוחרת יותר, לא עוד שבטים נפרדים, אלא אימפריה מסוג חדש שנראתה כנצחית. לכן גם הדת החדשה יותר מודרנית מקודמותיה, לא שבטית אלא כלל-אנושית. מובן מאליו שהיא מושכת יותר מהדת הארכאית והסגפנית שלנו, והפולחן שלה יותר מודרני, יותר חגיגי, למשל האשוח המקושט וסנטה קלאוס (אשר הקומוניסטים "הזיזו" מחג המולד 25 בדצמבר, ל-1 בינואר - חג חילוני לחלוטין, תחילת השנה האזרחית החדשה). במאה הקודמת נוצרה "דת" עוד יותר חדשה, עוד יותר מודרנית: האמונה בחייזרים וצלחות מעופפות. רק שעוד אין לה פולחן מוגדר. מה אתה שם אומר על זה?

גאיוס

New member
שיווק ומכירה של דת

לדעתי הנוצרים הם הטובים ביותר בתחום. להם מוצר ציבעוני עם ארכיטקטורה נאה , מוזיקה דתית מעולה טקסים מוקפדים . שמירה על מישפחתיות ללא פיצול משפחות- גברים נשים, אין פלא שמעטפת המוצר מושכת. לכך בדיוק היא תוכננה.

מי שמחפש חיק חם להסתיר בו את ראשו,

לברוח מהבלי העולם השונים החל מהמפץ הגדול וכלה בסוגיות "כיבוש-טרור", אליו מכוון השיווק הזה. היום גם החבר´ה שלנו משתדלים להשיב מלחמה שערה בתחום השיווק, כולל להקות רוק. יש בתל-אביב "בית דניאל" של היהדות הרפורמית, המקיים, במקביל לפעילות הדתית, קונצרטים איכותיים במחירים עממיים.

למעלה