שאלה: ארוחה לפי אימון

IndigoChild1

New member
שאלה: ארוחה לפי אימון

הבנתי שחשוב לאכול שעה לפני אימון פחממות הבעיה היא שאני יכול להתאמן רק בבוקר ואין לי זמן ואני לא ממש יכול לדפוק ארוחה איך שאני קם, לחכות שעה ואז ללכת להתאמן ועוד להספיק לעבודה יש פתרון אחר ? אולי חטיף אנרגיה? (אולי אפילו כמה חטיפי אנרגיה)

oridoron77

New member
תשובה

1-2 פרוסות עם ריבה + קפה\ 1-2 חטיפי אנרגיה + קפה\ מנת דגנים עם דבש\2 פירות עם יוגורט ודבש (למרות שדבש יכול לגרום לתסמינים, אני אישית לא נתקלתי בתופעה). בכל אופן אימונים בבוקר הם לא תמיד נוחים באספקט שדיברת, ולכן חוץ מלאכול משהו ומקסימום להרגיש את זה קצת באימון (בהנחה שזה לא אימון אירובי) במידה ולא הספקת לעכל, זה עדיף על לא להתאמן בכלל. מה שכן, אני רואה כהמלצה חובה לאכול לפני האימון, ולא הייתי ממלץ להגיע לאימון אחרי שינת לילה ישר. בהצלחה אורי

IndigoChild1

New member
מה לגבי ארוחה של אחרי

ישר אחרי אימון אני אוכל 2 פרוסות לחם מלא עם טונה (קופסא אחת) ואז אני הולך לעבודה ולי אמרו שבנוסף ל 2 פרוסות חשוב מאוד שאחרי 40-60 דקות לאכול ארוחה גדולה עם חזה עוף אורז ספגטי וכד' אין לי את האפשרות הזו מכיוון שאני עובד באותו זמן האם אפשר לאכול משהו קטן כל כמה זמן במהלך העבודה עד ארוחת הצהרייים ? (15:00-16:00)

Jungle Girl

New member
משהו קטן יכול להיות

בננה או 2 תמרים אתה לא חייב 'לדפוק ארוחה', אבל לפחות ארוחת חטיף זה נקרא, משהו לשבור את הצום של השינה בלילה ולהזרים לגוף אנרגיה זמינה. בלי שום קשר, תאכל גם אחרי האימון. בהצלחה!

למעלה