שאלה, אשמח אם מישהו יעזור

שאלה, אשמח אם מישהו יעזור ../images/Emo39.gif

יש כאן מישהו שצמחוני מסיבות בריאותיות? אני שואלת מכיוון שאני לא כל כך בריאה בזמן האחרון, ורוצה לבדוק עד כמה זה קשןר. אין א נטשל - הייתי צמחונית כמעט כל חיי עד לפני שנה. מאז שהפסקתי, אם או בלי קשר, התחילו אצלי תופעות נוראיות בבטן. לפני חודשיים חזרתי לצמחונות, ויש הקלה בכאבים - אבל עוד לא נעלמו. אני אשמח מאוד לשמוע כל פיסת מידע שיכולה להיות קשורה. תודה רבה!

את מתארת מצב הגיוני מאוד

קודם כל אציין שאינני תזונאית ולא אשת מקצוע (אין כאן כאלה) ואני מסתמכת רק על ההיגיון הבריא שלי בתשובתי. את אומרת שכמעט כל חייך היית צמחונית ובשלב כלשהו התחלת לאכול בשר. ברור שהגוף יגיב בצורה קשה, כי זה כמו להכניס פתאום לגוף גורם זר שאינו מוכר לו, מעין "שוק" לגוף. (תרתי משמע
) כל שינוי בתזונה עשוי לעורר תגובות כאלה. אגב, בלי קשר לצמחונות, לי הייתה תקופה שעשיתי שינוי קיצוני בתזונה שלי, דווקא לכיוון ה"בריאותי" יותר ודווקא באותה תקופה התחילו להיות לי המון בעיות בקיבה. כנראה בגלל עצם זה ש"הפתעתי" את הגוף בכל מיני מאכלים שהוא לא מכיר, רק כי מישהו אמר לי פעם שזה מאוד בריא.

היי, תודה.

זה היה אינסטינקט ראשוני גם שלי, אבל חשבתי לעצמי - הרי הגוף מתרגל מתישהו. רק אחרי שנה שמתי לב שהוא עוד לא התרגל, אז אולי זה קשור.. בכולזות - תודה רבה!

nataly210

New member
תזונה

תזונה ובריאות קשורים הדוק יחד, הייתי שמחה לשמוע קצת יותר פרטים על מצב בריאותך (במה זה מתבטא) ולנסות לעזור. את יכולה להיכנס לקומונה שלי ולהרחיב בנושא.

למעלה