שאלה - אשמח אם תענו בכנות

BeniTaz

New member
שאלה - אשמח אם תענו בכנות

כמה כסף הייתם מוכנים לשלם לאירוע לייב PPV של ה-UFC ישר לסלון ביתכם באיכות HD?
וכמה כסף הייתם משלמים לאיכות רגילה?

תודה

תשובה

זה מאוד תלוי באיכות האירוע.
נגיד לאירוע כמו האחרון (149) כנראה שלא הייתי קם לראות בלייב גם אם היה משודר באגו כמו בעבר.
לאירועים סטנדרטים הייתי מוכן לשלם עד 30 ש"ח ולאירועים מאוד מסקרנים עד 50 ש"ח באיכות HD.

צריך לזכור שבפייסבוק יש שידור בלייב שעולה 7$ כולל הקרבות המקדימים שמשודרים בחינם בכל מקרה.
האיכות בפייסבוק סבירה והייתי מוכן להוסיף 3$ בשביל לראות באיכות HD.

בקיצור מקסימום 50 ש"ח אבל לא הייתי מזמין כל אירוע.

BeniTaz

New member
האיכות בפייסבוק

תלויה בכרטיס מסך ובמסך שלך. לי יש כרטיס מסך פול HD ומסך חדש וגדול ולכן האיכות שאני רואה בפייסבוק היא ברמה הכי גבוהה שיש. וכל זה ב-7 דולר כמו שאמרת.

udi102

New member
שאלה להבנה + דעה

אם המחיר של כל אירוע בפייס הוא 7 דולר , איך אנשים עדיין קונים ב45 דולר PPV לטלוויזיה ? במיוחד שבעידן של היום ניתן לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה . אצלי המחשב מחובר בHD לLCD המתקדמת שלי ורוב הזמן אני צופה בסרטים בHD ישירות מהמחשב לLCD ,דבר שהיה קיים כבר לפני חמש שנים ,אז אני לא מבין איך האמריקאים עדיין קונים ב45 דולר ?

דרך אגב 7 דולר ,30 שקל , לאירוע טוב זה לא מעט אבל אם יש אירוע איכותי הייתי קונה ,נכון להיום האירוע היחיד של הנייר שווה קניה כזאת זה האירוע שבו GSP חוזר במונטריאול נגד קונדיט ,ובאותו אירוע הנדריקס נגד קאמפמן .

yomichae24

New member
זה לא בקצב נתונים כמו בטלויזיה שם. אם משווים

להורדה של משהו בHD, אפילו 720P אין מה להשוות.

0 שקל. אני לא מתעורר בשעות כאלו ונהנה לא פחות

מהשידורים הלא ישירים.

כשסילבה פיצץ את סונן צרחתי כמו משוגע "תפוצץ אותו!!" ביום ראשון ב 1 בלילה.

udi102

New member
10 שקל לאירוע טוב

משהו שקורה אחת לכמה חודשים ,באופן כללי אין שום אירוע שאני צופה בו בכל המיין קארד רק שני קרבות מקסימום שלושה

מרקו בי

New member
אני מניח

שאיך שאגו עבד היה הוגן מאוד. היום הייתי מוכן לשלם 30 ש"ח בחודש נטו לא משנה אם יש ארוע אחד, שלוש, או אפס. אבל שכן ישודר תוכן מלא כולל tuf, ארועים זניחים של פיול, סטרייק פורס וארועים רגילים. כלומר ערוץ ufc נטו. ואולי עד 40 ש"ח באיכות hd.
360 ש"ח בשנה כלומר שקל ליום נשמע לי הכי הוגן בעולם, בעיקר בהתחשב בעובדה שזה לא כדורגל ואין לך שידור שניים ביום, אלא רק אחד ל..
ואם יש תכנון לרכוש זכויות מוכן להיכנס שותף

זקס11

New member
25-30 ש"ח

אני לא בטוח אם הייתי משלם יותר לאיכות HD.

אני קניתי את הארוע של סילבה נגד סונן, כאשר בפועל קניתי ממש לבני התחלת הקרב ביניהם, כי שידורי החינם כל הזמן נתקעו.

בסופו של דבר, הקרב ההוא היה שווה את 7 הדולר ששילמתי עליו. מה גם שניתן לראות את הקרב מכל המצלמות.

yair_bar

New member
מנהל
אם יש או יהיה לזה איזשהו קשר לאגו/אגו טוטאל

אז אני לא מוכן לשים אגורה.

אם במסגרת פרטית - הייתי שמח אם זה היה נשלח אליי למחשב והייתי יכול לראות בזמני הפנוי (לא תמיד בא לי לקום לפנות בוקר).

במצב כזה אני מניח ש-20 ל HD ו-10 לשידור רגיל

danielmo1

New member
צחי תמיד פועל בדרכים מסתוריות

הוא רוצה לדעת אם יש צפי וככה לדעת באיזו דרך לפעול

זקס11

New member
אל תלחיץ אותי

על סמך דברי, הוא עוד עלול להחליט להתקיף באירן, וזו לא הייתה כוונתי.

למעלה