שאלה- אשמח למענה מהיר.

dory30

Well-known member
אני לקוח של אליאס, חנות למוצרי גילוח בת"א, משנת 2005. קניתי אצלם 3 מכונות מתוצרת פיליפס- אחת החזיקה מעמד עד 2016, אחת עד לפני קצת יותר משנתיים ומאז השלישית ברשותי. ביום חמישי היא התחממה מאוד וכן הפסיקה לעבוד. מסרתי להם אותה לתיקון, כשביודעין הבנתי שהיא לא באחריות ושעליי לשלם לכל הפחות 150 ש"ח מסיבה זו. דיברתי איתם הבוקר בסביבות 9:30. אותו אחד שקיבל אותי בשבוע שעבר אמר לי שזה יהיה מוכן בצהריים. עכשיו מישהו אחר שאני לא מכיר ענה במקומו- והסביר שהטכנאי אמר לו, שהוא לא מתקן את המכונה כי היא לא באחריות. תמהתי על זה ואמרתי לו את השתלשלות העניינים. הוא ביקש שאתקשר לקראת 16:00-16:15. אם הטכנאי ממשיך לסרב לתקן, מה עושים? לקנות במקום אחר? ואיפה כדאי? תודה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לקוח של אליאס, חנות למוצרי גילוח בת"א, משנת 2005. קניתי אצלם 3 מכונות מתוצרת פיליפס- אחת החזיקה מעמד עד 2016, אחת עד לפני קצת יותר משנתיים ומאז השלישית ברשותי. ביום חמישי היא התחממה מאוד וכן הפסיקה לעבוד. מסרתי להם אותה לתיקון, כשביודעין הבנתי שהיא לא באחריות ושעליי לשלם לכל הפחות 150 ש"ח מסיבה זו. דיברתי איתם הבוקר בסביבות 9:30. אותו אחד שקיבל אותי בשבוע שעבר אמר לי שזה יהיה מוכן בצהריים. עכשיו מישהו אחר שאני לא מכיר ענה במקומו- והסביר שהטכנאי אמר לו, שהוא לא מתקן את המכונה כי היא לא באחריות. תמהתי על זה ואמרתי לו את השתלשלות העניינים. הוא ביקש שאתקשר לקראת 16:00-16:15. אם הטכנאי ממשיך לסרב לתקן, מה עושים? לקנות במקום אחר? ואיפה כדאי? תודה.
אולי בס"ה מדובר באי-הבנה וכוונת הטכנאי היא שהוא לא מתקן מכשיר שאינו באחריות, מאחר ולא ידע שהסכמת לשלם עבור התיקון. מציע שתמתין עד לשיחה הבאה להבהרה סופית בעניין.

dory30

Well-known member
הערת אגב- חיפשתי באתר של חנות באג. יש שם את אותו הדגם במחיר סביר. אולי כדאי לקנות שם? אין לי מה לחפש במקום שלא רוצה לשרת אותי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הערת אגב- חיפשתי באתר של חנות באג. יש שם את אותו הדגם במחיר סביר. אולי כדאי לקנות שם? אין לי מה לחפש במקום שלא רוצה לשרת אותי.
לא תמיד שווה להשקיע בתיקון... ובכל מקרה, אני מחפש בד"כ את המקום הזול ביותר ללא סנטימנטים...

dory30

Well-known member
לא תמיד שווה להשקיע בתיקון... ובכל מקרה, אני מחפש בד"כ את המקום הזול ביותר ללא סנטימנטים...
אליאס הזול והאמין ביותר מבין מעבדות התיקון. במקומות אחרים לא בטוח שתהיה אחריות. באג, למשל.

dory30

Well-known member
אולי בס"ה מדובר באי-הבנה וכוונת הטכנאי היא שהוא לא מתקן מכשיר שאינו באחריות, מאחר ולא ידע שהסכמת לשלם עבור התיקון. מציע שתמתין עד לשיחה הבאה להבהרה סופית בעניין.
אכן, כפי שאמרת. לאחר שהמוכר והטכנאי קיימו איתי שיחת הבהרה משותפת, הובהר לי שאשלם 300 ש"ח- 100 על כל אחד משלושת החלקים שניזוקו (חדרו מים ואסור לשטוף את המכונה פרט לסכינים, מסתבר) . זה יהיה מוכן עד מחר בצהריים. הציעו שאתקשר לפני ההגעה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אכן, כפי שאמרת. לאחר שהמוכר והטכנאי קיימו איתי שיחת הבהרה משותפת, הובהר לי שאשלם 300 ש"ח- 100 על כל אחד משלושת החלקים שניזוק. זה יהיה מוכן עד מחר בצהריים. הציעו שאתקשר לפני ההגעה.
סתם שאלת תם. כמה עולה מכונה כזו חדשה? האם שווה להשקיע בה 300 ש"ח עבור תיקון?

dory30

Well-known member
סתם שאלת תם. כמה עולה מכונה כזו חדשה? האם שווה להשקיע בה 300 ש"ח עבור תיקון?
זה המחיר הממוצע של המכונות שלהם. גם בבאג זה לא שונה.

dory30

Well-known member
עדכון- תוקן אתמול לשביעות רצוני בתמורה ל-100 ש"ח בלבד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אודה על האמת, שבעבר הרחוק שלי, השתמשתי תקופה מסוימת במכונה חשמלית. לאחר מכן, עברתי לג'ילטים השונים, שרק השתפרו עם התקדמות הדגמים שלהם. נכון לעכשיו, קשה לי לחשוב על חזרה למשהו חשמלי שוב...
אז סתם מתוך סקרנות, עיינתי קצת במבחר המכונות שקיימות כיום בשוק מתוצרת פיליפס, ונוכחתי שהזולות מתחילות סביב ה-300 ש"ח והיקרות עוברות במעט את ה-1,000. קבל דוגמית... https://www.zap.co.il/model.aspx?mo...9dFVORK0lyL94gDIAEptRUn1FGBxd_DMaAmL-EALw_wcB
בכל מקרה, 100 ש"ח עבור תיקון זה סביר מאד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
פתאום גיליתי שהבן שלי השאיר בבית מכונת פיליפס שעוד נשארה לו מהשירות הצבאי. למרבה הפלא, היא אפילו נותרה טעונה. ניסיתי לעשות איתה "סיבוב" ושמע.. נתנה עבודה... סך הכל, די טובה. נותרה קצת צריבה בעור. סוג של רגישות. צריך כנראה קרם מרגיע.

dory30

Well-known member
פתאום גיליתי שהבן שלי השאיר בבית מכונת פיליפס שעוד נשארה לו מהשירות הצבאי. למרבה הפלא, היא אפילו נותרה טעונה. ניסיתי לעשות איתה "סיבוב" ושמע.. נתנה עבודה... סך הכל, די טובה. נותרה קצת צריבה בעור. סוג של רגישות. צריך כנראה קרם מרגיע.
יפה, בת כמה המכונה?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
יפה, בת כמה המכונה?
וואלה? לא הייתי בברית שלה. אבל אם הוא השתחרר בשנת 2015, והיא הייתה אצלו לפחות שנה בתקופת השירות, אז היא נולדה כנראה בין 2013 ל-2014. אז אתה מוזמן לעשות את החשבון... מה שבטוח, זה שבכמה השנים האחרונות, הוא לא נגע בה בכלל, כי הוא איכשהו מגדל זקן.

למעלה