שאלה.. אשמח לתגובות מהירות...

שאלה.. אשמח לתגובות מהירות...

היי, יש לי כמה שאלות: 1. האם ההפרשות (לא גמירה, בין גמירה לגמירה) של הגבר יכולות להפרות? 2. קיימתי כמה וכמה פעמים יחסי מין ואף פעם לא ירד לי דם (קריעת קרום הבתולין). בפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין, אחרי יום ומשהו התחיל לרדת לי דם, אבל לא מעט כ"כ, וגם לא הרבה מאוד יחסית (לא בכמויות של מחזור), וזה עדיין נמשך (התחיל היום בצהריים). ברור לי שאלך מחר לגניקולוג, אבל בינתיים יש למישהו הסבר? זה הגיוני שזה קריעת קרום הבתולין או מה זה יכול להיות? אני ממש שבוע וקצת אחרי סיום המחזור... תודה רבה ולילה נהדר (-:

kiaora

New member
תשובות

1. אם את מתכוונת להפרשה לפני שהוא גומר (pre cum) אז כן, הן יכולות להפרות אם כי הסיכויים לא גדולים מכיוון שכמות הזרע היא קטנה מאד, אבל עדיין כדאי ללכת לגניקולוג. 2. יתכן שזה קרום הבתולין מכיוון שהוא גמיש למדי ולא תמיד נקרע בפעם הראשונה.

תודה רבה- ותגובה על 2

אני גם ישר חשבתי זה קריעת קרום הבתולין, אבל הדם התחיל לי בצהיים וזה נמשך עדיין. אני מרגישה כמו במחזור... עם פדים וכו'... חוצמיזה, שיש לי טיפה כאבי גב בגב תחתון מידי פעם- לא רציני.. יש מצב שזה "פאשלה" של המחזור או שגם כמות גדולה של דם יכולה לרדת בקריעת הקרום? ואולי זה קשור לזה שלקחתי פוסטינור ביום א' בשבוע שהיה?

kiaora

New member
אה, הנה הנתון החסר

פוסטינור גורם לדימום כמו מחזור חלש. לדעתי אין לך מה לדאוג אבל אני לא רופא.

אהה.. תודה...

למרות שפעם לקחתי פוסטינור ולא היו לי אז בכלל תופעות לוואי, אבל כנראה שזה יכול להשתנות... מקווה שזה באמת כך, כבר אהיה בטוחה יותר אחרי שאהיה אצל גניקולוג. תודה ענקית על התשובות!!!
לילה נפלא

חופ שיה

New member
מאמי כתוב בעלון למשתמש

שייתכנו דימומים לאחר שימוש בפוסטינור - זו תופעה שכיחה.

למעלה