שאלה-אש"ל בבנגקוק

grisaro

New member
שאלה-אש"ל בבנגקוק

שלום לכולם, כחלק מהעזרה לה אני זוכה בפורום זה, יש לי שאלה נוספת. אני אמור לעבור לבנגקוק כאשר בשלב ראשון אני יהיה על הקו ת"א-בנגקוק. אני אמור לקבל אש"ל שאמור לכסות את כל ההוצאות (מלון, ארוחות, תחבורה, קנס יציאה וכדומה). יש למישהו מידע לגבי סכום סביר שאני צריך לבקש? תודה רבה ויום טוב.

Benkok

New member
תן לנו קצת יותר פרטים...

יש המון משקל לאיזור בו אתה אמור לעבוד, מול האיזור בו אתה מעוניין לגור... בגדול קח בחשבון 1,500-2,000 באהט בשביל מגורים חד יומיים במלון סביר, 1,200 באהט בשביל רכב שכור ליום (או 200-300 באהט למוניות, שוב, תלוי מאיפה לאיפה), ארוחות זה בערך 400-800 באהט ליום (שוב, תלוי איפה, כמה ומה...אפשר לאכול ב100 באהט ליום ואפשר גם ב100$...) מס נמל ביציאה הוא 500 באהט... בקיצור, אש"ל של 100$ ליום יכסה לך פחות או יותר את כל ההוצאות...אם התכיפות של הביקורים שלך גוברת, הייתי מציע לך לקחת דירונת חדר על בסיס חודשי (8,000-15,000 לחודש) עם מטבחון קטן - דבר שיחתוך לך את רוב העלויות של דיור ומזון.

grisaro

New member
בנגקוק-אש"ל

תודה רבה על המידע. לצערי אין לי פרטים נוספים כרגע.אני אשמח להיעזר בך כאשר יהיו לי פרטים נוספים.

KajaGugu

New member
אני אנסה לענות...

אם אני לא טועה בחברה בה אני עובד נתון לתת בבנגקוק אש"ל של 50 דולר, זה לא כולל מלון ונסיעות. מלון נחמד במרכז העיר לא יעלה לך פחות מ 80 דולר. עוד 10-15 דולר על מוניות, תלוי כמה את מתרוצץ. כמו שהציעו כאן, עדיף לקחת Service Apartment, אם אתה מתכוון לשהות תקופות ארוכות, יותר זול לחברה והרבה יותר ביתי בשבילך.

למעלה