שאלה א-לה שליקאט

gmgy

New member
שאלה א-לה שליקאט

איך אתן מקלידות? עיוור או רגיל? איך למדתן להקליד? אני למדתי משיעמום כשהייתי בכיתה ג´...

מאי26

New member
אני מקלידה עיוור, ואני ממש

אשפית בזה... בדרך כלל אני ממש ידיים שמאליות בכל מה שנוגע לעבודת ידיים אבל בהקלדה אני ממש מעולה (מצטערת על הטפיחה העצמית על השכם, אבל אפילו הקלדניות בבית הדין אצלנו, שזה מקצוען, הופתעו לראות את מהירות ההקלדה שלי). לימדתי את עצמי להקליד מאיזה תכנת מחשב כשהייתי בת 15 והייתי צריכה להכין עבודת גמר, וזה היה לי מאוד שימושי באוניברסיטה (אז גם התפרנסתי מהצד מהקלדת עבודות של סטודנטים) וגם בעבודה כמובן.

אוסנת123

New member
עיוור

מהצבא התחלתי להקליד עיוור (הייתי פקידת מבצעים) והיה צורך להקליד פקודות וכל מיני אז הניסיון עשה את שלו. מאז השחרור רוב הפעילויות שלי הן מול מחשב (גם בעבודה וגם בלימודים) אז זה כבר בא לבד...

shelycat

New member
את יכולה לקרוא לי שלי../images/Emo8.gif

בכל אופן אני לא ממש מקלידה "על עיוור" באופן פורמלי אבל בהחלט מקלידה מאוד מהר רק שוכחת להסתכל על המסך, לא שזה חשוב כי אחרי ימים כאלה ארוכים מי רואה בכלל?

רחלילי

New member
עיוור ומהר יותר מאשר כתיבת -יד

בעבודה אנשים מתפלאים איך אני מקלידה דברים שאפשר לעשות ידנית ולכי תסבירי להם שזה הולך לי יותר מהר מלכתוב ידנית. למדתי טיפה בתיכון הביאו לנו קורס ערב של הקלדה עיוורת על מכונות כתיבה. למדתי בעיקר בצבא הייתי בעיזה קורס שיום שישי לא היינו יוצאים הביתה ללא מעבר של עוד שלב בהקלדה עיוורת... מרוב פחד שלא אצא הביתה התרכזתי ולמדתי להקליד מעולה.

gmgy

New member
מסקנת ביניים

השתפפות בפורום תלויה ביכולת ההקלדה...

רחלילי

New member
האמת? לאו דווקא!!!

לדעתי השיטוט ברשת ובפורום זה בפרט משפרת מאד את יכולת ההקלדה המהירה. וזה מזכיר לי התכתבויות ארוכות שעות ולילות ב-ICQ בהם באמת השתפרה יכולת ההקלדה שלי....

אני דווקא לא!

לא מקלידה עיוור. (מצטערת לשבור את הסטטיסטיקה
). אולי הגיע הזמן. פעם מישהו הסביר לי שאשתו היא עורכת דין מצליחה בגלל שהיא מקלידה עיוור
, כי ככה היא מספיקה הרבה יותר.

אופה3

New member
גם אני מקלידה עיוור, שלום לכולכן,

מה שלומכם, הרבה זמן לא הייתי כאן, תסלחנה לי. אני למדתי בגיל 12 הקלדה בשיטה של הארנבת למי שזוכר, ואני מקלידה 80 מילים לדקה בעברית. כל טוב האופה

dorlim

New member
כנ"ל

ואפילו עשינו את אותו קורס הקלדה
ההבדל היחידי הוא שאני בצבא החלטתי על דעת עצמי לנסות וליישם את מה שלמדנו אז בקורס ולאט לאט הרגלתי את עצמי להקליד עיוור...

fila

New member
אני מקלידה דיי מהר

אבל חייבת להסתכל על המקלדת...

אתי@

New member
אני מקלידה ממש מהר - אבל לא עיוור

אלא ב-2 אצבעות. איך למדתי? אני עובדת כל הזמן על המחשב ועם הזמן צוברים ניסיון והאצבעות זוכרות איפה האותיות

nikit1

New member
אני מקלידה מהר למדי

..."חצי" עיוור
(באנגלית הרבה יותר מהר מבעברית). אני מניחה שלמדתי תוך כדי, עכשיו אני כבר כמעט ולא מסתכלת על המקלדת. אגב, גם לי יצא להתפרנס מהדפסת עבודות לסטודנטים אחרים

Hadar p

New member
עד לפני שלוש שנים לא ידעתי איך

מפעילים מחשב.... אף פעם זה לא עניין אותי ולא משך אותי... בבית היה לנו מחשב אבל אחי הקטן יותר התעניין בו ממני... כשהתחלתי לעבוד במשרד נסיעות היה צריך להקליד מסלולי טיולים והצעות למינהם אז בלי הרבה ברירות למדתי ועכשיו אני מקלידה מאד מהר ומכירה מצוין את כל אופיס כולל אקסל ופאור פוינט וכמובן וורד אני לא מקלידה "על עיוור" אבל האצבעות רצות להן על המקלדת אני מסתכלת על האותיות....

הילית*

New member
אני מקלידה באצבע אחת...

ודי מהר (אם לא עומדים מעלי ומלחיצים אותי). לא יודעת הקלדה עיוורת

למעלה