שאלה ב´שר לסט איפור מקצועי

1ש י ר י

New member
שאלה ב´שר לסט איפור מקצועי ../images/Emo68.gif

ראיתי סט איפור של פנינה רוזבלום באיזה דף שקיבלנו בעיתון שאם מזמינים הוא עולה בערך 130 ומשהו ככה במקום 270.. זה נראה לי זול כי ראיתי מקודם שמישהו אמר כאן שסט איפור עולה בין 1000 בערך ויותר או קצת פחות. אז האם הסט הזה של פנינה לא טוב? בסופר פארם מוכרים סטים של איפור ? ותגידו בטוח יש סטים של איפור מקצועי בדיוטי פרי כי אני מתכוונת לנסוע לחו"ל בחופש ורוצה לדעת אם יש?

MaYo0sH

New member
הכוונה היא

לסטנדים הענקים שנמצאים בסופר פארם או בכל חנות אחרת של חברה מסוימת, שהם סטי איפור ע-נ-ק שמתאימים בד"כ למאפרות וכאלה. כדי להבין על מה אני מדברת את צריכה ללכת לבדוק בסופר פארם. הסט של פנינה רוזנבלום שאת התכוונת אליו הוא סט איפור יחסית קטן, שהוא במין מזוודה קטנה שכזו (אם אני לא טועה) .

לא הייתי ממליצה לך על פנינה...

רוזנבלום... אינ לא אוהבת את המוצרים שלה... וחוץ מזה שזה באמת זול מידיי... ובגלל שזה כזה זול אז זה בטח גם חרא של איפור... תאמיני לי שהם לא סתם ימכרו את זה בזול, והם לא מפסידים כסף.. והם כנראה עושים מבצע בגלל שאף אחד לא קונה את זה... בדיוטי פרי אין לי מושג מה מוכרים מפניי שאף פעם לא הייתי בחו´ל יש לי פחד גבהים... בסופר פארם אני מאמינה שכן מוכרים סטים של איפור אבל כל מה שיש בסופר פארם זה בערך אותו דבר כמו של פנינה רוזנבלום.... רעות

למעלה