שאלה באווירה קוסמופוליטית

שאלה באווירה קוסמופוליטית ../images/Emo72.gif

אני מתארת לעצמי שחלק לא מבוטל מכם כבר זכה לראות מקום או שניים מחוץ למדינת ישראל. והרבה פעמים כשמגיעים למקומות, וקצת משתקעים שם ( אבל לא ממש, במובן שלא חווים את טרדות היום יום של המגורים במקום), חושבים "אחחחח, כאן הייתי שמח לגור". האם יש מקום כזה בעולם ששבה את ליבכם? מה בו עשה לכם את זה ? איפה בעולם הייתם רוצים לגור

H20

New member
אוף, אני מתאהבת כמעט בכל ארץ שאני

מבקרת בה. אז נכון, בד"כ זה רומן קצר
ולעניינו: לא הייתי מתנגדת לגור קצת ב :אחת מערי נורבגיה (האלגנטיות, , העושר המאופק, הטבע) או בכפר הונגרי (השקט , הפשטות , הרחובות המטופחים, האוכל המעולה). גם לונדון, שטוקהולם ,ברצלונה ו-וינה בסדר גמור. כולן ערים מרתקות וכיפיות בעיני.

איטליה!!

אני כרגע מתגוררת בארה"ב, לא ממש מקום חלומותיי.. איטליה היא בהחלט אחת הארצות היותר יפות בעיניי, יש בה משהו קסום, השפה, הנופים..

עמית22

New member
../images/Emo10.gif נקודה כואבת למדי

הודו, אני כל כך מתגעגע אליך יקירתי... כבר כמעט חצי שנה מאז שנפרדנו, ואחרת לא אהבתי מלבדך
כרגע התוכנית לחזור לחודשיים שלושה לפני הלימודים שנה הבאה.

KoSeMeT

New member
לונדון ../images/Emo99.gif

ואנגליה בכלל. הייתי שם 3 פעמים ואף פעם לא נמאס... חוץ מהאתרים הלאומיים שלהם שכמה כבר אפשר להיות בהם. כבר תכננתי שבגיל 25 אני הולכת לעשות שם טיול של חצי שנה- שנה. אה, ונפאל. עוד לא הייתי שם אבל מאוד הייתי רוצה.

גילדורי

New member
הולנד

אני פשוט מאוהב לחלוטין
ובעיקרון התוכנית שלי זה לעבור לגור שם בעוד שנה, לפחות לתקופת הלימודים האקדמיים. ארץ מדהימה, הנופים, הערים, האנשים, התרבות, הכל!

שלייבלה

New member
ניו-יורק, ניו-יורק

לחיות איזה שנה-שנתיים במנהטן, (נאמר ב-42 והחמישית...
), נראה לי כמו חוויה אדירה. אני פשוט מטורפת על המקום הזה. ממש לעבור ולחיות את חיי במקום אחר? קשה לי להאמין שאני אוכל. לצערי, המדינה הזו נמצאת אצלי יותר מדי בקישקעס בשביל שאני אוכל באמת לחיות את חיי במקום אחר.

newKiticat

New member
יצא לי להיות בקנדה וארה"ב

(ופולין+אוקריינאה, אבל לא נראה לי שזה העיקרון...) איזה מקום שבה אותי? יש לי משיכה עזה לארה"ב וקנדה בגלל שההורים שלי עשו עליי לפני שנולדתי והמשפחה המאוד לא גדולה שלי- מתגוררת כמעט ככולה שם. אז טורנטו זה מקום יפיפה.... אבל חוץ מזה, גם ניו יורק מדהימה אותי. קצב החיים המהיר ממש קורא לי. אבל לא הייתי עוברת לגור שם, אלא אם כן, הייתי יכולה להרשות לעצמי לטוס בחזרה לארץ לעיתים קרובות. אני פשוט מחוברת למקום הזה....

../images/Emo104.gif אירלנד

הירוק שמשתלב עם המים ויחד עם המבנים העתיקים- חלום!!
הייתי גם בלונדון והיא באמת מקסימה, אבל אני חוששת שהיה יותר צבע בגלל תקופת החגים, בכל מקרה תחושה קוסמית.

karnaf7

New member
דרום אמריקה

לא יודע באיזו מדינה טיילתי בכל היבשת 9 חודשים מתאים לי לחיות שם שנה שנתיים. הקצב והשלווה הדרום אמריקאיים (טרנקילו למי שמכיר) הם נפלאים בעיני.

SimsY

New member
הולנד נחשב ?

Amsterdam, Amsterdam - daar is van alles aan de gang Amsterdam, Amsterdam bestaat al eeuwen lang Amsterdam - de stad waar alles kan Amsterdam, Amsterdam - iedereen die weet ervan

למעלה