שאלה- באיזו דרך הכי טוב לאטום את הנרגילה? עם איזה חומרים שלא ישפיעו על איכות הראש והכל
I i am the pita New member 10/9/04 #1 שאלה- באיזו דרך הכי טוב לאטום את הנרגילה? עם איזה חומרים שלא ישפיעו על איכות הראש והכל
A adiryosef New member 10/9/04 #2 הכי טוב.. הכי טוב זה לקחת נר ולטפטף על איפה שיש בריחות . אם זה חור ממש גדול אז אני שם נייר כסף וזה עוזר. הכי טוב תיקנה נרגילה חדשה והכל יהיה טוב
הכי טוב.. הכי טוב זה לקחת נר ולטפטף על איפה שיש בריחות . אם זה חור ממש גדול אז אני שם נייר כסף וזה עוזר. הכי טוב תיקנה נרגילה חדשה והכל יהיה טוב
ן ןliiiiii8iiiiiilן New member 13/9/04 #3 תשתמש בדבק לחוטי חשמל (יזולירבאנד) במקום נייר כסף לסגירת חורים בצינור, מסביב לחלק התחתון של הגוף שניכנס לכד ובמקום הגומיות(אם אין לך) של הראש והצינור.
תשתמש בדבק לחוטי חשמל (יזולירבאנד) במקום נייר כסף לסגירת חורים בצינור, מסביב לחלק התחתון של הגוף שניכנס לכד ובמקום הגומיות(אם אין לך) של הראש והצינור.
S SublimeD New member 16/9/04 #4 אני אוטם בעזרת ניילון נדבק, את החיבור בין הכד לגוף, ובין הגוף לצינור כי הגומיות שלי דפוקות.. את הראש אני אוטם עם סלוטייפ, מסביב לפייה הזאת בגוף.
אני אוטם בעזרת ניילון נדבק, את החיבור בין הכד לגוף, ובין הגוף לצינור כי הגומיות שלי דפוקות.. את הראש אני אוטם עם סלוטייפ, מסביב לפייה הזאת בגוף.
S SublimeD New member 20/9/04 #6 כן הנרגילה הכי מקומבנת שתראה בחיים שלך... אבל לא נורא, סחיבה מעולה, הרבה עשן, כמו שצריך.