שאלה באמת תמימה

שאלה באמת תמימה

מעולם לא התלהבתי מסלבס. יפים ונוצצים ככל שיהיו, אני לא מתחבר לעולם הזה. להעריץ אותם, לאהוב אותם, לקרוא עליהם בעיתונים, לחפש תמונות שלהם באינטרנט. בידור זה סבבה. אני שומע ונהנה מאוד ממוזיקה, נהנה מסרטים וכו'. אבל עד כמה שאני אוהב להקה, ניקח לדוגמה את הדג נחש, ממש לא מעניינים אותי החיים שלהם. שאנן סטריט הוא אחלה. עם זאת, כל מה שאני יודע עליו זה מהשירים שלו, בהם הוא שר על עצמו. כנ"ל לגבי כדורגל, פוליטיקה, ושאר תחומים בהם מתבלטות אישיויות בודדות באופן מיוחד. יש אנשים שאצלם לא קיימת הפרדה בין לאהוב יצירה לבין לאהוב את האדם שיצר אותה. אנשים לא יודו בזה, אבל זה ככה. מי פה מעריץ סלב מסויים? אתם אוהבים את האדם או את היצירות שלו? אני לא מנסה להתנשא או לזלזל, ממש לא. אני פשוט מנסה להבין. אני גם לא מכיר אנשים שמתעניינים בתחום של עולם הבידור יותר מדי. אז ספרו-לי-נא, מה מושך אתכם לעולם הזה?

אממ..../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

חשבתי מה לענות לך, מאיפה בא העניין בסלבריטאים ולא ידעתי מה להגיד לך כ"כ.. חח אני מניחה שזה כמו שיש אנשים שאוהבים לבשל או לצייר ואחרים לא מתחברים לזה ולא נהנים מזה.. אני בד"כ אוהבת את היצירות של הבנאדם, אין הרבה שחקנים או זמרים שבאמת כבשו אותי, ואם כן זה תמיד כי התלהבתי מהיצירות שלו, למשל בראד פיט, אני שנים מעריצה שלו, וזה כי התחברתי לאיך שהוא משחק, למה שהוא מעביר כשהוא משחק, או השחקנית אנהי(מקסיקנית), כשראיתי אותה בתמונות באינטרנט היא נראתה לי מאוד יפה אבל זהו, לא ידעתי איך היא משחקת ואיך היא שרה ואיך הביצועים שלה, אבל שהתחלתי לראות אותה בטלוויזיה, מאוד התחברתי למשחק שלה, אף אחת לא ריגשה אותי כמו שהיא מרגשת אותי במשחק שלה, וזה מה שחיבר אותי אליה, ולאחר מכן גם לשמוע אותה שרה, הוסיף עוד יותר להערצה שלי כלפיה. יש הרבה יצירות שאני אוהבת של זמרים או שחקנים אך אני לא מעריצה אותם.. אני מניחה שכל אחד מתחבר לסגנון ביצוע אחר.. בנוסף לזה, אני מתעניינת בסלבריטאים וזה לא כי אני מעריצה או אוהבת אותם, זה לדעתי כמו שכתבתי למעלה, תחום עניין, מעניין אותי לדעת מי נמצא מאחורי הדמות שהוא בציבור, מי הוא באמת חוץ ממה שהוא מגלם.. חפרתי כ"כ הרבה ולא נראה לי שעניתי לך על התשובה בכלל
חחחח

בראד פיט?

זה שב"מועדון קרב" יורד על דוגמנים שנראים כמו שג'ורג'יו ארמאני אומר שהם צריכים להראות כשהוא בעצמו נראה ככה? (ומנצל את זה למטרות שיווק עצמי!)
אבל כן, הוא שחקן מצויין...

../images/Emo6.gifלא זוכרת מה הוא אומר בסרט../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אבל כנראה שזה הוא

למעלה