שאלה באנגלית

להתחנן?

סתם!
זה קיצור של begin (ובמילים אחרות - beg זה "התחילי")

iris3111

New member
היי גוגי מה קורה אצלך? הלילה היתה

אצלנו מיתקפת עבודות יפהפיות. איפה את עומדת עם הצעיף הציבעוני? אני עומדת במקום לא זזה מבאס, טוב ניראה מה יקרה השבוע אולי תנוח עלי רוח העשיה.

ראיתי! איזה יופי של דברים!

זה פורום של אנשים מוכשרים ביותר
הצעיף כבר באורך של 1.50 מטר, לדעתי (כמעט בגובה שלי), אבל אני רוצה שהוא יהיה ממש ארוך, 2 מטר (+ שוונצים אח"כ), אז אני עוד ממשיכה. בצד מחכה לי שאל שאני סורגת לאשתו של אבא שלי. נגמר לי הצמר (קניתי רק חבילה, שומרים לי עוד 2 בחנות), אז אני אנסה לסיים את הצעיף הזה עד, נגיד, יום שלישי? רביעי? ואז אני אלך לקנות את שאר הצמר לשאל. אז מה, לא סרגת השבוע? כמה פרוייקטים מותחלים יש לך במקביל?

iris3111

New member
גוגי סרגתי אבל רק קצת בשביל הנשמה.

יש לי כמה פרוייקטים שיכמיה שביגלל טעות קטנה פרמתי יותר מחצי אז זה נח בצד בינתיים. כדי להרגע מהפרימה. חה חה... יש לי צעיפון לבבות ששולי הסרגנית לימדה אותי ואני כל הזמן ניתקעת איתו . יש צעיף שחור לאחיין שלי .בשחור אני עובדת רק בבוקר כשיש אור מספיק כי בערב קצת הרבה קשה לי עם שחור. יש צעיף וורוד שהשבת עבדתי עליו ו...יש נישארו השוונצים רק. אבל צריכה לישאול את האחיינית שלי שוונצים, פונפונים או פרחים. החלטה קשה. ויש עוד צעיף לבן לאוסנתוש הבת של שולי הסרגנית. נידמה לי שזהו אה... הבנות שלי סורגות אז גם שם צריך לתקן ולעזור ...כן וגם האחיינית הקטנה סורגת וגם שם צריך....

mayravit

New member
תודה

כמובן מהוראות סריגה.... עכשיו הכל יותר ברור, כי במילון באמת היה כתוב רק להתחנן...

למעלה