שאלה באנגלית =)

tttttttttt1

New member
שאלה באנגלית =)

the scientists discovered a new cure for the diabetes disease in 2002 complete the following sentence= they __________________ a new cure for the diabetes at the beginning of this century​
זה לכל המתכוננים לשאלון E באנגלית
...גורם מספר 1 להורדת נקודות..נא לשים לב... בהצלחה אנשים =)

gorck

New member
ושכחתי להגיד שהבגרות חורף...

היא ב16/1 והיומולדת שלי הוא ב16/1

tttttttttt1

New member
יש פה רמז דק למשהו,אה? ../images/Emo6.gif

שיהיה מזל טוב =)... אגב, התשובה לא נכונה וזאת בדיוק התשובה שרציתי שתכתבו - בבגרות הייתם מאבדים נקודות על זה...ניתן לאחרים הזדמנות ואם אף אחד לא יענה נכתוב את התשובה .. יום טוב

../images/Emo3.gifרק על העיקרון

אמ
אין לי תשובה של ממש,אבל יש מצב שהם רצו שאני כמוהם אשנה למילה נרדפת/דומה?(כמו ששינו את 2002 לתחילת המאה..)

אמממ..{לא רוצה לצאת טפשה יותר}

נראה לי שוב אני יוצאת טמבלית...
<---שמתם לב כמה אני שמה אותו בזמן האחרון??? אולי had discovered

tttttttttt1

New member
היית אולי מאבדת נקודה על התשובה

אבל את הכי קרובה בינתיים..כל השאר היו מאבדים בערך 4-5 נקודות על התשובות שלהן .. רמז - had זה על פעולה שהייתה בעבר ונגמרה...האם this century כבר נגמר?!?

tttttttttt1

New member
אממממממממממממממממממ

...אם את רוצה לראות הסבר למה זה ככה אז תסתכי בהודעה האחרונה שכתבתי בנושא..ל-conviction אם אני לא טועה..

Conviction

New member
ממ..

בעיקרון זה לפי מה שנשמע לי טוב.
ככה אני תמיד עושה. אבל אם חייב הסבר ממשי, נראה לי שבגלל שלא ידוע זמן מוגדר.

tttttttttt1

New member
this century זה לא מוגדר?

בכל המקרה התשובה נכונה וההסבר הוא - שמשתמשים בזמן הזה בשני מקרים: א. אם הזמן לא ידוע ב. אם התחילה פעולה מתישהו בעבר ומי שאומר את המשפט עדיין נמצא בתוך בזמן הזה..כלומר אני אגיד i have seen him this morning אם עדיין בוקר.... this century זה אומר שאנחנו עדיין נמצאים במאה הזאת לכן משתמשים בזמן הזה...למיטב הבנתי בבגרות מאודדדדד אוהבים את השטויות האלה...אז כדאי לשים לב

למעלה