שאלה באסמבלר

maziason

New member
שאלה באסמבלר

השאלה היא איך אני עושה תוכנה שבה אובייקט מסויים בורח מהסמן? תודה מראש!

ron369

New member
השאלה הרבה יותר מדי כללית, לדעתי

נסה שוב
(אני אכזרי היום, הא... הגמילה קשה) אבל, נו, באמת, אתה לא יכול לצפות מאתנו לפתור לך את כל השאלה, נכון? דבר אפס, כי ממש לא הבנתי על איזה סמן מדובר. זה של העכבר? זה של ה"shell" של דוס? איך אתה מסביר שאלה בשורה ומצפה שנבין? (איזה אובייקט?) דבר ראשון, כי אתה לא אומר מה אתה יודע, ובאיזה חלק של העבודה אתה צריך עזרה. דבר שני, כי לא אמרת לנו מה אתה חושב, ומה ניסיתי, ודי קשה לתת כיוון ככה. דבר שלישי, כי

ron369

New member
מצטער, נשלח בטעות

*ניסית *ראשון, שני, שלישי, ורביעי. איך שזה היה זה טפשי מדי. *השני והשלישי (ראשון ושני) די דומים. *והדבר השלישי (רביעי) היה צריך להיות, כנראה, שלבקש פתרון מלא זה די מוגזם, במיוחד לאור הדברים הקודמים, ובמיוחד הפירוט הרב שקיבלנו.

maziason

New member
הרחבה

הסמן הכוונה היא לעכבר. האובייקט זה יכול להיות כל דבר (לדוגמא : ריבוע של 20 על 20 פיקסלים).עכשיו שאתה מנסה לגעת עם הסמן באובייקט אז האובייקט מתחמק מהסמן. אני די בהתחלה וכל עזרה מצדכם תעזור לי.

operandx

New member
אולי תתקין DirectX SDK, תקמפל

עם Visual Studio, Generate List file and full assembly listing ותקמפל אותו עם MASM? יצא לך קובץ EXE נחמד, וקוד מקור באסמבלר. סתם, אל תעשה את זה. אולי תקרא קצת ב win32asm.cjb.net בכדי לראות לאן אתה נכנס, או אולי תכתוב את זה בתור קובץ COM שעובד עם INTERRUPT 10h, 33h ? לא...

למעלה