שאלה בבקשה ואולי גם המלצה

שאלה בבקשה ואולי גם המלצה

יש ברשותי מכשיר טלפון של נוקיה ואני מחוברת לסלקום. אתמול באה נציגת שרות של יורוקום אלי הביתה וסיפרה לי כל מיני סיפורים על כל מיני מבצעים. הציעה לי לקבל טלפון חדש ולשלם 20 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. בלי אפשרות לצאת באמצע מהעיסקה ולשלם את כל החוב שנותר. הורידה לי דמי מנוי חודשיים, חיוב עבור מזכירה אוטומטית ושיחה מזוהה. אני כבר לא יודעת מה לעשות? אני מאוד רוצה להחליף את המכשיר הישן שעושה בעיות ללא הפסקה, אבל בעלי אומר ששוב יסחטו אותנו ולא נוכל לצאת מהעיסקה. האם יש למישהו עצות לתת לי? תודה טל

פלסטיק

New member
כמה אופציות

אם לא חשוב לך דוקא סלקום את יכולה "לעשות שוק" בין מספר חברות, גם אורנג´ למשל יתנו לך זיכוי תמורת מכשיר ישן (ושם יש עסקאות שאת יכולה לצאת באמצע) אותה נציגת יורוקום נראה לי שתשמח לייצג גם את אורנג´ (מה אכפת לה, העיקר למכור), וגם את פלאפון לא הייתי פוסל על הסף. גורם חשוב יהיה העלות "לפדות" את עצמך מסלקום. אם את מעוניינת להשאר עם סלקום יש לך כמה אפשרויות: האם המכשיר באחריות? אם המכשיר באחריות ועושה צרות אני חושב שאת צריכה לעמוד על זכותך למכשיר טוב. עם קצת מזל אולי יחליפו לך למכשיר חדש אני היייתי מנסה גם להתלונן במקרה שהמכשיר לא באחריות. יכול להיות שה"בעיות" (אותן לא פירטת) אינן נובעות מהמכשיר. באופן כללי החיוב עבור תא קולי ושיחה מזוהה נראה לי שווה לעשרים שקל (ועוד דמי מנוי חודשיים ירדו) אז אם נותר לך הרבה זמן התחייבות לסלקום אני הייתי הולך על זה. עוד חישוב אומר כך, את מתחייבת ל36x 20= 720 שקל (לא יודע כמה דמי מנוי חודשיים). נניח שעוד שנה וחצי תחליטי שלא רוצה יותר את הטלפון (תסעי למיקרונזיה או תקחי מכשיר מחברה אחרת ותשימי אותו במגרה ללא שימוש כלל), כמה כבר תפסידי? 360 שקל? תוסיפי לזה את דמי המנוי שלא פירטת כאן ולפי זה תדעי לבלבל אותך את צריכה לדעת אם שאר תנאי המבצע מתאימים לך (כמה עולה זמן אויר וכו´), לשקלל את זה עם בעל מתנגד, וזהו...

Nightr

New member
פרטים נוספים

איזה מכשיר יש לך, איזה מכשיר מציעים, מהם כל התשלומים (כולל סלקום) שתשלמי לאחר ביצוע העסקה מה בדיוק זה כולל ומה עלות זמן אויר בעסקה לסלקום ולמפעילים אחרים. אחרי שתדעי לענות על כל השאלות האלו תדעי לבד אם זה כדאי ואם לא תדעי רשמי את הנתונים כאן ונחשוב ביחד.

למעלה