שאלה - בבקשה תענו :)

silverMoon1

New member
שאלה - בבקשה תענו :)

אני יודעת שאני ואולי עוד אנשים פה, באים לפורום ופשוט מתלוננים על הסדרה.
אני בטוחה שכשאתם קוראים את התלונות שלנו, אתם חושבים "נו אז למה אתם רואים את הסדרה? תעופו מהפורום"
אבל אין מה לעשות, אני מכורה לסדרה. למה? כי מסקרן אותי לדעת מה יקרה בסוף, בסופו של דבר.
למה? אני לא יודעת למה. אני פשוט חייבת לראות את הסדרה הזאת עד סופה.

ולשאלה שלי:
כמה אנשים פה רואים את הסדרה רק בגלל סקרנות? כמה מכם רואים אותה גם בגלל סקרנות וגם בגלל שמדי פעם קורה משהו "מעניין" (עד שמתחילים למרוח אותו ולהפוך אותו למעפן)?

silverMoon1

New member
הכנתי את התמונה, חחח סתם בצייר בלי כישרון :)

חייבת להודות שיצא לי יפה.
*גאה בעצמי*

shaharEB

New member
אני ממשיכה לראות את הסדרה כי אני רואה אותה

וזהו.

אני לא מאלה שנוטשים סדרות, בטח לא אחרי 4 עונות..
אני נשארת בשביל לראות לאן הדמויות יתפתחו ומה יסתיים איתם.
כן יש רגעים שהסדרה כבר מאוסה, אבל לא משהו שאני אעזוב את הסדרה בגללו. אני עדיין מחכה לה ונהנת לראות אותה :)

silverMoon1

New member
באמת מעניין מה יקרה בסוף

חשבתי, שאולי יש סיכוי (קלוש מאוד ולא יקרה בחיים) שהרייטינג ירד בטירוף ממש באמצע עונה, אז התסריטאים יהיו חייבים להמציא סוף מהיר מאוד לסדרה תוך עונה אחת... המחשבה הזאת מטרידה אותי חחחח

הרייטינג של ישראל

תאמינו לי שהרייטינג של ישראל לא קובע אם הסדדרה תשאר באוויר,היוצרים לא שמים קצוץ על רייטינג מחוץ לאמריקה ובאמריקה אנשים מטורפים על הסדרה אז ככה שלא נשאר יותר מידי מה לעשות חוץ מלקוות שאמריקאים יתפשו שכל
והיוצרים יחזירו את הסדרה להיות כמו פעם

והסיבה העיקרית שלי

אני למשל ממשיכה רק בגלל שאני חייבת לראות איך נגמרת פרשיית קרוליין-קלאוס תכלס אלנה הפסיקה לעניין אותי העונה ופעם אהבתי את הדמות שלה יחד עם סטפן הם פשוט היו מושלמים אבל עכשיו היא פשוט כלבה נרקיסיסטית והיא עם דיימון מה שלא מוצא חן בעייני ,בא נגיד אם יהיה משהו בין רבקה וסטפן יצוצו לי געגועים מפעם אבל עד אז......

אני דווקא...

אוהבת את הסדרה עכשיו...
כבר מזמן למדתי להוריד את הציפיות כשזה נוגע לסדרות... פשוט עם ראש פתוח כזה ואני מוצאת את עצמי תמיד נהנת יותר ככה...

HADARYY1

New member
האמת היא שאני לא כ"כ סובלת מהפרקים

אבל בכל מקרה הדמות שכרגע הכי מעניינת אותי זו רבקה ואני מאוד סקרנית לגביי הקשר שנוצר בינה לבין סטפן..
אומנם אני כבר לא מחכה לפרקים כמו בעבר אבל אני לא אנטוש אותה אחרי 4 עונות.

Karina85

New member
באופן אישי

אני חושבת שהסידרה לא כזאת גרועה בפני עצמה, היא פשוט ממש הידרדרה אחרי עונות 1 ו-2 שהיו מותחות בטירוף...
עכשיו היא סידרה בינונית במקום מעולה... אבל עדיין אני לא סובלת מלראות אותה אחרת הייתי רק קוראת תקצירים ומפסיקה איתה. אבל אני נהנית הרבה פחות מפעם.

למעלה