שאלה בבקשה תענו...

elenwee

New member
שאלה בבקשה תענו...

יש כל מיני שמועות שיהיה "פרדי נגד ג'ייסון 2" וגם "פרדי נגד ג'ייסון נגד *אש" אני לא יודעת אם באמת צלמו כאלהסרטים אבל אם כן זה היה ממש טיפשי. ראיתי את "פרדי נגד ג'ייסון" והוא היה נחמד אבל המשכים טיפשיים רק יהרסו את הסדרות המופתייות שלהן, הרי במילא שניהם לא מתים באמת אף פעם (אולי *אש ימות כי הוא בן אנוש אבל הם לא. מישהוא יכול לעזור לי? *אש-לא זה מפוקימון!,זה ממות אכזרי (Evil Dead).

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifראיתי אתמול את הסרט...

פרדי נגד ג'ייסון..... חרא סרט
אני שונאת סרטים כאלו.... אני אוהבת סרטים בלי יתר מידי דם....אבל מפחיד....כמו הצלצול....
ויש לי שאלה.... אני קוראת פה בפורום הרבה זמן ואני זוכרת שלמישהי היה חתימה של השיר של פרדי....אבל אני לא מוצאת
למישהו יש

yamity1

New member
יהיה פרדי נגד ג'ייסון נגד האש

[או לפחות ככה אמרו] דרך אגב ראיתי EVIL DEAD ולא זכור לי אף אש אש זה...[ספויילר למטה!!] * * * * * * * * * * * * * * * אש זה האיש ששרד את כל הסדרה? עם השיער השחור? מה כל כך מיוחד בו? איך הוא ילחם בהם? [לא ראיתי את הסרט השלישי, קרה לו שם משהו שגרם לו לקבל כוחות על טבעיים או משהו?]

elenwee

New member
תשובות לשאלותייך *ספוילר*

1.כן, אש היה היחיד ששסרט את כל הסדרה (לא כולל בתוך העצים שהיה מעין הקדמה לEvil Dead) 2.השער שלו לא שחור אלא חום כהה (הוא רק נראה שחור). 3.חוץ מזה שהוא היחיד ששרד את הסדרה והוא מרבה לקלל הדבר המיוחד שהוא כורת לעצמו ת'יד בסרט השני(Evil Dead 2-Dead By Dawn) לאחר שננשכה על ידי דידייט (סוג של זומבי) שהוא בעצם החברה שלו, במקום היד הוא שם מסור חשמלי וכך הוא נלחם בהם. 4.בסרט השלישי (Army of Darkness) הוא מגיע לימי הביינים לאחר שעבר בשער על טבעי ויש לו שם כפיל רשע וחזק... מקווה שעזרתי לך..

yamity1

New member
כל עוד לא יבטלו..

כנראה שיצא פרדי נגד ג'ייסון נגד האש וזה חייב להיות סרט מטומטם

elenwee

New member
זהו...

מילא סרט אחד אבל שניים, שלושה... זאת ממש הגזמה!

למעלה