שאלה בבקשה

Bad Princess

New member
שאלה בבקשה ../images/Emo13.gif

שלום, יש לי שאלה - אני כרגע בתקופת מבחנים, ואני מתקשה ללמוד בבית מכל מיני סיבות, האם ישנו מקום באונ' שאפשר ללמוד שום, עדיף מקומות עם מחשבים. אני יודעת רק על החדר הזה בספריה בקומה התחתונה.. בנוסף, האם יש במחשבים האלה את תוכנת acrobat או שהם משמשים לחיפוש והדפסה בלבד... האם יש עוד מקומות? אני מצטערת על שאלות הצעירות אני פשוט באמת לא מכירה את המקום כ"כ טוב. ובנוסף, האם המקומות האלה הם יחסית שקטים, הספריה אצלנו היא לא בדיוק המקום הכי שקט ללמוד בו לצערי וגם יותר קשה לי להגיע לשם מאשר לאונ'. תודה..

TheBigBrother

New member
יש מקום

בחינוך, בשולחנות מאחורי הקפיטריה איך שנכנסים לבניין הולכים ימינה. יש שם גם בהמשך כמה מחשבים

berta84

New member
החוג למתמטיקה לומד בחינוך?

אני דווקא מעדיפה לפעמים את בניין חינוך כי אין שם יותר מדי חדרי מחשבים מפוארים שמסיטים את דעתי מהלימודים. עדיין, זה לא עוזר. אבל בניין נחמד החינוך, אני בחדר מחשבים שם ברגע זה.

stkachov

New member
אף פעם לא יצא לי

להגיע לבניין חינוך. מה יש מעניין שם?

berta84

New member
כיסאות נוחים בכיתות

לא כמו המושבים המעפנים בכיתות של בניין ראשי ורבין שהורסים לי את הגב ובגללם אני בורחת לחדרי מחשבים וההמשך ידוע...(לא לומדת) וגם מזגן(כלומר מחמם) שאני יותר יודעת איך משתמשים בו.

berta84

New member
אני אף פעם לא ביקרתי במשכן לאומנויות

מתכננת ללכת פעם...

TheBigBrother

New member
החוג למתמטיקה

משתלט בכוח בלי לשאול יותר מדי שאלות על כיתות שמוצאות חן בעיניו:) ואם ברצינות, אז רוב הלימודים הם בראשי ובחינוך, שהוא גם הבניין שלנו ("בניין חינוך ומדעים ע"ש..." אם אני לא טועה).

berta84

New member
אה, סליחה, שכחתי את ה"מדעים"?

איזה כסאות כייפיים יש בחינוך, הא? בראשי הכסאות הם בעעעעעע....

TheBigBrother

New member
נכון!!

בחינוך זה הכיסאות הכי קטלניים. טוב אולי גם בג'ייקובס אבל זה אותו סגנון הבניינים והם בעלי אותו גיל אאז הגיוני

amitk80

New member
איכסה בנין ראשי

הכיתות שם נראות כמו תקופת אלטה זאחן... אני אסכים עם חברי לפורום

berta84

New member
חדרי מחשבים פתוחים עד 21:30

בבניין ראשי- קומה 500- כלומר קומה אחת מתחת לקומת כניסה(את כנראה עדיין לא מכירה,גם אני לא הכרתי בשנה ראשונה)- יש כמה חדרי מחשבים- את חלקם סוגרים אחרי 20:00 אבל תמיד נשאר לפחות אחד פתוח כמו כן יש שם יועצים-יועץ לתוכנות אופיס, יועץ לשפות תוכנות, יועץ לתוכנות סטטיסטיות ועוד עד 17:30 ועוד כמה אנשים שמשגיחים על המחשבים-שתוכלי לפנות אליהם במקרה שהמדפסת עושה בעיות וכו'- אלה נמצאים עד שעת סגירת האוניברסיטה. יש גם שני חדרי מחשבים בבניין רבין בקומה 7. בערב כשיש פחות אנשים בד"כ סוגרים את אחד מהם, אבל כמעט תמיד אחד מהם פתוח עד 21:30, אני יושבת שם הרבה, כך שאם תראי בחורה נמוכה ממושקפת ומטורללת כזאת אז תגידי שלום. יש גם חדרי מחשבים בעוד מקומות אבל אלה שציינתי מקודם הכי עדיפים. גם בחדרי מחשבים עדיף לשבת מאשר בספרייה כי אפשר להכניס את התיק. ובבניין רבין למשל את יכולה להישאר גם לאחר שסוגרים את החדרי מחשבים, יש כמה מחשבים בקומה 5 ויש גם את חדר הצילום בקומה 5 אם הוא פתוח, יש שם אחלה שולחן... אולי מיותר לציין, אבל לא מכניסים סטודנטים לבניינים(רבין וראשי) לאחר 20:00. אם יש לך עוד שאלות, מוזמנת לשאול. מה זה "הספרייה אצלנו"?איפה את גרה?ומה את לומדת? המשך ערב טוב שיהיה לך. את באוניברסיטה עכשיו?

תיקון קטן...

קומה 500 זה שתי קומות מתחת לקומת הכניסה. הכניסה היא בקומה 700. באמת לא מכניסים אחרי 8? אף פעם לא הייתי שם בשעות האלה

Alasse

New member
תלוי מאיפה את נכנסת...

מקפה דשא זה קומה אחת מתחת

קומת הכניסה היא מהכניסה הראשית...

אם בא לך להתחכם אז יש כניסה דרך החניון ב 500 ואז זה בקומת הכניסה...

Bad Princess

New member
תודה רבה לעונים ../images/Emo13.gif

בינתיים הצלחתי להוציא את כולם מהבית ויש לי כמה שעות ללמוד בשקט. נראה מה נעשה בימים הבאים... אוף, התקופות מבחנים האלה..............

בקומת ה 500

חדרי מחשבים אחה"צ פנוי לפעמים במעונות יש חדרי מחשבים, בטליה בד"כ שקט וריק- בערב בבניין הרב תכליתי יש חדרי מחשבים

למעלה