שאלה בבקשה

שאלה בבקשה ../images/Emo13.gif

שלום שאלת הכוונה בבקשה. אני בפרוייקט עם מספר ילדים בנושא בובנאות. אני רוצה לקנות להם כל מיני חומרים כדי לבנות בובה קטנה שנשים אותה על מחזיק מפתחות-משהו פשוט לסיפתח שלנו זמן עבודה של 20 דקות גג... היכן יש חניות יצירה וחומרים לבובות בחולון? משהו מכיר? האם בכלל ניתן בנות בובה קטנה גמישה למחזיק מפתחות או סתם לתליה על התיק של הילד? תודה על כל תגובה

שלום ונעים מאוד הריונית מתקדמת ../images/Emo45.gif

לשאלתך בהחלט ניתן לבנות בובה קטנה גמישה או שלא כמחזיק מפתחות, לתלייה על תיק ואני מוסיף לך רעיון גם כבובה על קפיץ שאפשר לתלות גם בחדר ( ראי תמונות מצורפות) אלו בובות עץ פשוטות יחסית ומקסימות גם יחד ואת יכולה להשתמש ברעיון ולפשט אותו ובמקום עץ להשתמש בכדורי קלקר המצויים בגדלים שונים בחנויות היצירה או אם תבחרי ישנם גם כדורי עץ (שיקרים קצת יותר) הכדורים יכולים להיות ראש וגוף ועליהם ניתן לצייר תווי פנים בהתאם לדמות עם טושים, צבעי גועש או להדביק עיניים זזות או כפתורים שיכולים לשמש גם אפים ואם תירצי שהם ישתמשו גם בחומרים קיימים מחיי היום יום גם מכסי משכות שיניים ,בשמים וקרמים קטנים יכולים לשמש למטרות אפים... לידיים,רגליים,מחושים וכ'ו - תוכלי להשתמש במנקי מיקטרות ציבעוניים המצויים אף הם בכל חנות יצירה לגבי חנויות באזור חולון לצערי אין לי תשובה...אולי עומרי שהיה חולוני בעבר יוכל לתת לך תשובה בנושא ( הוא בוודאי יעלה ויגיב בהמשך ואת גם יכולה לשלוח לו מסר,הוא אחלה בחור ואני משוכנע שישמח לעזור) אם את ניידת ויכולה להגיע לת"א, אני בדר"כ קונה את החומרים מחנות פנאי לי בדרך מנחם בגין ( דרך פ"ת לשבעבר ) המבחר שם גדול יחסית ותוכלי למצוא חומרים ואביזרים רבים שיסייעו לך שמחתי להכיר ואני מקווה שתמשיכי להיות איתנו כאן בפורום גם הלאה מזל טוב והמשך הריון נעים וקל

עוד תמונה ותיקון טעות משכות= מישחות שיניים חח

את צעצועי העץ האלה ראיתי לפני שבועיים בדוכן של יריד -לונה פארק שנקרא: ארץ החורף ומוקם למספר ימים בלבד לרגל הכריסמס והסילבסטר

אחרון ודי !!!

מתנצל על איכות התמונות...
הן צולמו במצלמת פלאפון לא מוצלחת במיוחד ולזה יש להוסיף גם צלם קטסטרופלי ( אני כמובן )

שלום הריונית. יש בחולון חנות שנקראת "אסכולה"

ואלו הפרטים: טלפון: 03-5014477, 03-5014477 נייד: 057-7737083 פקס: 03-5011772, 03-5011772 כתובת: ולנברג ראול 4 חולון מיקוד: 58448 כתובת אתר: http://www.askola.co.il/ תיאור: אסכולה קיימת 28 שנה ומתמחה בחומרי יצירה ואמנות לכל סוגי המשתמשים. תחומי התמחות: כל החומרים לאמנות שימושית, תכשיטנות וחרוזים + כלי זכוכית, עיצוב אלבומים, כל סוגי הצבעים, פוסטרים, שיש, מוצרי עץ. אמצעי תשלום: מזומן, המחאות, כרטיסי אשראי כרטיס-אשראי: כל החברות שעות פתיחה: א'-ה' 9:00-19:30 ו' 9:00-14:00 גישה לנכים: מלאה חניה: חינם

למעלה