שאלה בבקשה

yakir797

New member
שאלה בבקשה../images/Emo140.gif

אז ככה אני רוצה לצייר על עוגה דמות של דורה הבנתי שמצירים על דף אפיה הופכים את הניר על בצק הסוכר ומעתיקים ועוברים עים טושהשאלות שלי הם כאלה 1- אים איזה אלכוהול אתם משתמשים? 2- כמה טיפות שמים? 3- האים זה משאיר טעם? 4- למה נועד האלכוהול? 5- איכן אפשר לקנות את צלחת לעירבוב הצבעים תודה אירית
 

prilee28

New member
תשובות שלי

גילוי נאות: אני למדתי את אומנות הציור על בצק סוכר מההדרכה המצולמת כאן בפורום. הנה הדורה עליה התלמדתי (אז לא היו לי הרבה צבעים וזה היה גם ככה לירגול בלבד) 1. אני משתמת בוודקה (פשוט כי יש לי בקבוק של זה במקפיא) אבל כל אלכוהול שקוף אחר גם טוב. אם את משתמשת באתנול 90 ומשהו אחוז תמהלי עם כמה טיפות מים כי אחרת זה יתנדף מאוד מהר. 2. מספר הטיפות תלוי בשטח אותו את רוצה לצבוע ובגוון של הצבע אליו את רוצה לגיע. אם יש לך שטח נרחב (דמות גדולה, רקע וכו') תצטרכי יותר טיפות וגם יותר צבע. אם תרצי, נניח, תכלת, תמהלי מעט כחול ביותר אלכוהול, כדי שיהיה פחות מרוכז. 3. זה לא משאיר טעם אלא מתנדף לגמרי. 4. האלכוהול נועד לדילול הצבע (צבעי הג'ל מאוד מרוכזים) ולייבוש מהיר יותר שלו. 5.אני משתמשת בכל צלחת ביתית שיש לי, ולא בקערה מיוחדת. אם אני צריכה הרבה צבעים אך מעט מכל צבע, אני לוקחת צלחת שטוחה גדולה (כמו של ארוחת צהריים). אם הצבעים קרובים/מתערבבים, פשוט הולכת לכיור ושוטפת את הצלחת. בהצלחה!
 
למעלה