שאלה בבקשה

מצב
הנושא נעול.
שאלה בבקשה../images/Emo35.gif

שאלה בבקשה

אני די חדשה וגם המחשב עושה לי קונצים ... יש לי שאלה-לפני שבוע קיבלתי זריקה תחליף של דקפפטיל 3.75 אבל 75 % מאמפולה (ביום 21 של המחזור). בעוד כ 9 ימים אני אמורה לעשות US ראשון ואם הכל תקין להתחיל עם גונל אף 2.5 אמפולות למשך 5 ימים ואחר כך המשך. מאתמול יש לי הפרשות דומות לאלו שיש אחרי כוריגון או בזמן ביוץ. האם יתכן ביוץ מאוחר ממחזור האחרון למרות הזריקה? האם יתכן שאני מבייצת? ממתי הזריקה מתחילה להשפיע? מתי מתחילים גלי חום וכאבי ראש כתופעות לוואי? תודה לכן מראש מזל

אין לי תשובות, מקווה שאחרות

שאלה בבקשה

אני די חדשה וגם המחשב עושה לי קונצים ... יש לי שאלה-לפני שבוע קיבלתי זריקה תחליף של דקפפטיל 3.75 אבל 75 % מאמפולה (ביום 21 של המחזור). בעוד כ 9 ימים אני אמורה לעשות US ראשון ואם הכל תקין להתחיל עם גונל אף 2.5 אמפולות למשך 5 ימים ואחר כך המשך. מאתמול יש לי הפרשות דומות לאלו שיש אחרי כוריגון או בזמן ביוץ. האם יתכן ביוץ מאוחר ממחזור האחרון למרות הזריקה? האם יתכן שאני מבייצת? ממתי הזריקה מתחילה להשפיע? מתי מתחילים גלי חום וכאבי ראש כתופעות לוואי? תודה לכן מראש מזל
אין לי תשובות, מקווה שאחרות
תעננה. רק רציתי לאחל ברוכה הבאה ושיהיה לך בהצלחה ומהר תמי

ממש לא חובה לאמץ את כל תופעות הלואי

שאלה בבקשה

ממש לא חובה לאמץ את כל תופעות הלואי
האפשריות של הדקא. לי, למשל לא היו בכלל, כך שאם לא תתחילי לחכות לכאבי הראש וגלי החום, אולי לא יהיו. אגב, אחת הסיבות למינון המוזר של 75% אמפולה היא בדיוק זו: להפחית את תופעות הלוואי. לגבי ההפרשות הדומות לאלו של ביוץ, אין לי מושג מה זה יכול להיות. זה לא מה שאמור לקרות בשלב זה, למיטב הבנתי, אבל כידוע כל גוף מגיב אחרת. שווה אולי להרים טלפון לרופא ולבקש לבצע US כדי להניח את דעתך. יש רופאים שלא ממש מתייחסים לסימני פוריות כמו הפרשות, אבל את מכירה את הגוף שלך הכי טוב ולכן הייתי סומכת על התחושות שלך ומבקשת להבדק. ושיהיה בהצלחה, מזל!

מצב
הנושא נעול.
למעלה