שאלה בבקשה

שאלה בבקשה

האם ניתן להכין קרם חמאה ממחמאה ? יש לי מסיבת יום הולדת ואני רוצה לקשט עם קרם חמאה ויש לי ילדים שרגישים לחלב האם קרם של שמנת צימחית + חלב + אינסטנט פודינג יכולים להחליף את זה ?
 
אפשר בהחלט להכין קרם ממחמאה

לדעתי הטעם לא משהו, אבל למי שצריך פרווה אז אין ברירה. קרם מקצפת צימחית יהיה פחות עמיד, אז תלוי מה את רוצה לעשות איתו, למילוי וזילוף פשוט זה מספיק, לזילוף יותר מקצועי זה לא מספיק חזק, וכמובן לא מתיבש כך שכל נגיעה עלולה לקלקל. ואם יש ילדים רגישים אז אולי לא כדאי להוסיף חלב לקצפת פרווה...
 

net the jet

New member
לא ממש חייבים חלב בקרם חמאה.

אני לא בקטע של "פרווה" אז קשה לי עם הרעיון.. גם להחליף למרגרינה, וגם עוד מים... הייתי מחפשת משהו אחר.
 
בעיקרון אין לי ממש משהו אחר חוץ מקצפת צימחית

אבל בקונדטוריות עושים קרם פרווה לא ? השאלה אם אפשר לוותר על ה 3 כפות חלב האלו או לשים במקום מים ? או מיץ או משהו אחר
 

net the jet

New member
לדעתי תראי איך זה יוצא, מקסימום תוסיפי מיץ

או אם מפריע לך הטעם אז מים ( תוסיפי טיפה ותראי איך זה )
 

net the jet

New member
פרווה? אני לא ממש יודעת, מצטערת. אולי לקנות

מוכן של פילסבורי ( גם טעים ויחזיק מעמד על העוגה ) רק אני לא בטוחה לגבי הפרווה, מעולם לא בדקתי.
 
אם זה עדיין רלוונטי אז- כן, מוסיפים מים

במקום חלב, ואפשר להוסיף גם תמצית טעם להשבחת הטעם.
 
למעלה