שאלה בבקשה

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
שאלה בבקשה

אני מניח שהנשמה של מייקל ג'קסון,אשר בחרה להגיע לעולם הזה...סיימה את תפקידה. אפשר לומר שהתפקיד שבחרה הנשמה שלו (שם,באותו חדר הגורל הידוע) היה תפקיד קשה מנשוא לא? ז"א,לצד הפירסום וההערצה לה הוא זכה (יותר מכל אמן אחר בתבל....מספיק להסתכל כמה הספדים היו מכל העולם...צ'כיה,לוס אנג'לס,קולומביה,ישראל,פרו,יפן,פינלד,אוסטריה,ברזיל,אקוודור,רוסיה,שבדיה...בקיצור.....כל העולם!! זה פשוט מדהים כמה מעריצים היו לו)....מצד שני,הוא אכל די הרבה "חרא" ב 50 שנות חייו. אז אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת "מה תוכנית האב של הנשמה"...עד בעצם השלב שהבן אדם מת. אז היום בדיעבד אנחנו יכולים לומר,שהנשמה שלו בחרה בתוכנית די מסובכת ומתאגרת אההה??? ושאלה שנייה: בעצם,החיים לא מסתיימים כאן...והנשמה בעצם היא ניצחית. יכול מאוד להיות שהנשמה של מייקל תחזור לפה בעוד 500 שנה?? אבל הפעם כמובן בתור "דויד הירקן"??? (זה נשמע הזוי לא?? הרי ברור שכל אחד מאיתנו פה,הוא גילגול...והוא היה פעם מישהו אחר. אבל זה שאמרו לי בתיקשור (לפני 4 שנים) שהייתי באחד הגילגולים איזה איש ממלכה כזו או אחרת...לא ממש עזר לי...כי אפילו בגוגל אני לא יכול למצוא מי הייתי..חחחחחחחח אבל בת'כלס...כמה "מייקל ג'קסון" עוד יהיו באנושות??? אני מניח שלא יהיו עוד. (בדיוק כמו שאין עוד אלביס) זה אומר,שאותו "דויד הירקן"....יכול בעוד 500 שנה ללכת נגיד למתקשרת...ולדעת שבגילגול מסויים הוא היה בן אדם כ"כ מפורסם ?? ושבתיקשור יימסר לו שפעם הוא היה "מייקל ג'קסון".... אתם שואלים מי יזכור בעוד 500 שנה מי היה "מייקל ג'קסון"???...............אני מניח שכמו שאת היטלר לא ישכחו לעולם. או כמו שלא שכחו את אברהם,יצחק,יעקב......או את טביעת הטיטניק,או אסון התאומים וכל מיני דברים מהסוג הזה...אז גם אותו לא ישכחו. אז יש מצב כזה,שה"דוד הזה" יקבל כזה מידע? זה מה זה הזוי...חחחחחחחחחחח שבן אדם שהיה אחד האנשים הכי מפורסמים בתבל,ומשפיע ברמה יוצאת דופן....יחזור לפה בתפקיד כ"כ אחר. (וזה ברור לי שהנשמה בוחרת לה אתגרים שונים בכל יחידת חיים). אבל זה כ"כ הזוי.. אשמח לשמוע תגובות

אני מאמינה

שאכן הוא סיים את תפקידו. לגבי התפקיד הקשה להגדרתך - התפקיד שלנו כאן, הייעוד מתייחס למה שבאנו לתת לעולם. איזה תפקיד אנו ממלאים ביחס לאנשים אחרים. התפקיד שלו היה קשור גם לפירסום וגם למוסיקה כנראה. לגבי הקשיים - לא בטוח שהכל הייתה בחירה שלו מראש. הנשמה בוחרת מה שתעבור כאן. אבל כאשר אנחנו יורדים לכדור הארץ יש בחירה מחדש. כמו שנאמר - הכל כתוב והרשות נתונה. לפעמים אדם בוחר לא ללמוד או לא לעבור את מה שצריך ודווקא אז בא קושי. קשנ לדעת עד הסוף מה מחייו היה אכן בחירה מראש ומה בחירה. לגבי מידע על גילגולים קודמים - מידע כזה ניתן לנו במידה והוא משמעותי ועשוי לשרת אותנו בגלגול הנוכחי. זה שסתם אומרים לך שהיית כך וכך בגלגול אחר לא באמת יכול לעזור לך. לגבי מייקל ג'קסון - אני מאמינה שאדם שמילא תפקיד כל כך משמעותי עבור המון אנשים לא חוזר אחר כך להיות "דוד" כפי שכינית. אני מאמינה שבגלגולי חיים הבאים שלו הוא ישפיע יותר. זה יכול להיות אולי באופן אחר -פחות מפורסם, פחות "רעש" - אבל הוא כבר נשמה שיש לה הרבה ידע על מוסיקה, על תיקשורת המונים וכ"ו - וזה יילך איתו הלאה. הידע של הנשמה, שקשור לייעוד, מתפתח עם הגלגולים. אני יודעת שלא כל כך מדברים על זה כעת - אבל מה שאותי מטריד זה ש אם אכן הוא עשה דברים לא טובים לזולת ( ושוב אני לא שופטת אותו חלילה ולא יודעת אם אכן ) לי זה ברור שזה לא משהו שאמור היה לקרות. שזה חלק מהרעל שפירסום וכסף עשוי להביא. ואז זה מעלה שאלה גדולה לגביו בגלגולים הבאים. כי אם כך יהיה צריך להיות "תיקון" בגלגולים אחרים.

מבינה את מה שאתה

אומר. אבל לפעמים נשמה בוחרת לעשות פה גלגול קצר מאד וזהו. וצורת המוות היא לפעמים חלק מ"השיעור" של אותה נשמה כאן. כמו שאמר היום מישהו שהלוויה של מייקל ג'קסון - יש המון דברים שאנחנו לא יכולים להבין מכאן אבל כשנסיים את חיינו נבין. אבל נאני מסכימה שלפעמים המוות אינו מתוכנן והוא פתאומי.

נאפו פה

New member
אם המוות לא מתוכנן אז איך אמרת שהנשמה בוחרת

איך למות ואיפה ?

roaic

New member
לא הצלחתי להבין אותך

את כותבת: "לגבי מייקל ג'קסון - אני מאמינה שאדם שמילא תפקיד כל כך משמעותי עבור המון אנשים לא חוזר אחר כך להיות "דוד" כפי שכינית. אני מאמינה שבגלגולי חיים הבאים שלו הוא ישפיע יותר. זה יכול להיות אולי באופן אחר -פחות מפורסם, פחות "רעש" - אבל הוא כבר נשמה שיש לה הרבה ידע על מוסיקה, על תיקשורת המונים וכ"ו - וזה יילך איתו הלאה. הידע של הנשמה, שקשור לייעוד, מתפתח עם הגלגולים." אני לא ממש מבין את זה. אני חשבתי שנשמה בוחרת את תפקידה בכל יחידת החיים..... ז"א,בגילגול מסויים היא באמת יכולה לבחור להיות בן אדם עם המון המון כסף,עם עסקים שמשפיע על דברים מסויימים בעולם,עם המון אהבה לסקס,מסיבות......בקיצור......לחוות דרך חיים בצורה אחת. ואז כשהיא מתה....הנשמה אולי רוצה בגילגול הבא שלה.....לחוות דברים אחרים. אולי אותה נשמה לא ממש העריכה מה זו "אהבה טהורה" (כי היא הייתה כ"כ מוקפת בבחורות או בחורים...והכל בא לה כזה בקלות),אז הפעם היא מוכנה "לחוות" קצת קושי. זה אומר שהיא תחזור לפה,לא בתור מפורסם...אולי אפילו עם קושי כלכלי מסויים (כדי לחוות קצת מה זה לחיות בלי כסף כ"כ) אולי היא לא תהיה כ"כ רוצה להשפיע כמו בגילגולים קודמים....אלא,דווקא ללמוד לסמוך על אנשים אחרים....ולתת להם "להוביל". וכו' וכו'... אבל לפי דברייך,את אומרת שנשמה כזו אף פעם לא תבחר להיות "למטה מזה". זה אומר שכל עשירי העולם,או מפורסמי העולם (אני לא מדבר סתם על סלב..אלא על אייקוונים!!!) ,או משפיעי העולם (יצחק רבין,אלביס,ביל גייטס וכו' וכו'...) בחיים לא יירדו לפה בתור "דוד הירקן" או "שולה הגננת"?? (שגם לגננת יש תפקיד חשוב בחינוך ילדים וכו'... זה כאילו שאמרת שמי שהצליח בענק בחיים האלה,לא חוזר "להיות " משהו "פחות" מזה.(ושוב,אני לא שופט נשמות,וכל נשמה הרי שווה לשנייה...אבל הבנת מה כוונתי) ומי שחווה קשיים (כמוני למשל) בחיים האלה בקטע זוגי וכלכלי......אף פעם לא יהיה איש עשיר בגילגולים אחרים..או יבקש לפחות לחוות קצת רווחה כלכלית או אתגרים חדשים בגילגולים קודמים (כמו אהבות נהדרות,משפחה עם המון ילדים וכו' וכו') אשמח להבהרות

לא זו לא כוונתי

אכן כפי שאמרת אדם עשיר יכול בהחלט להיות בגלגול הבא עם קושי כלכלי וכ"ו. זה אפילו די קורה ככה ומאזן את עצמו. אני חשבתי שכשאת אומרת "דוד הירקן" את מתייחסת לא להיבט הפרסומי או הכלכלי אלא למישהו שהוא לא משפיע על אחרים. ומה שהתכוונתי לאמר זה שהנשמה מתפתחת מגלגול לגילגול. אדם שהשפיע מאד על סביבתו בגלגול אחד, סביר שבגלגולים הבאים ישפיע גם ואף יותר. גם אם אתה לא עשיר אתה עשוי מאד להשפיע. ואני מאמינהה שמייקל ג'קסון יהיה אדם משפיע ומשמעותי לסביבתו בדרך זו או אחרת גם בגלגוליו הבאים.

למעלה