שאלה בבקשה-

talush2005

New member
שאלה בבקשה-

בגלל ששמעתי הרבהה מידע סותר בזמן האחרון , רציתי לדעת -לפי מה שידוע לכם האם ספינינג עוזר גם לחטב את כל החלק האחורי של הגוף והצדדים?? היו כאלה שאמרו לי שלא.. אני עושה ספינינג כבר איזה חצי שנה פעם בשבוע ...אני יודעת שזה לא הרבה...אבל גם משהו

אוסי18

New member
אני אומרת לך, זה בדוק!

החלק האחורי, הצדדים, הכל! אפילו את הביצועים....

אבישג7

New member
חחח... אהבתי...

אכן.. משפר ביצועים!

אוסי18

New member
כן,בטח!

קל יותר לעשות: פיפי בעמידה, תנוחת "כלב מתבונן מטה" (בפילאטיס,יא-סוטה!), סקוואטים בעיצוב וחיטוב... מקווה שעזרתי!

crowspin65

New member
הכי חשוב זה שאפשר לעשות פיפי בעמידה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

צריך להוסיף את זה בפליירים של חדרי כושר - אולי יותר נשים יבוא לספינינג

crowspin65

New member
מחטב מחטב... ואם עושים בעומס נכון

אז גם אפשר להעלות מסת שריר במידה מסויימת, שוב תלוי ברמת העצימות. המשיכי לעשות ספינינג ובעיקר תהני מזה - כל השאר שולי...

מגן רן

New member
טל שלום!

בניגוד לדיעה הרווחת אימון גופני לא מחטב, לא מעצב ולא מחצב (שילוב של עיצוב וחיטוב), לא את החלק האחורי ולא שום חלק אחר. חטוב= % שומן נמוך +מסה שרירית סבירה / גבוהה. על מנת להיות חטובה עלייך להיות ראשית באחוז שומן נמוך ,או לכל הפחות לא גבוה במיוחד. זאת ניתן להשיג ,בראש ובראשונה והכי חשוב, ע"י תזונה נכונה. אמנם הפעילות האירובית תורמת להוצאה אנרגטית יומית גדולה יותר ("שריפת קלוריות"), אך בשורה התחתונה חשוב המאזן הקלורי בו תימצאי (האם הוצאת יותר מאשר הכנסת). אם תהייה במאזן קלורי שלילי (הוצאת יותר- הכנסת פחות) תרדי באחוז השומן גם ללא פעילות גופנית. ללא קשר- פעם בשבוע ספינינג (כמו יתר הפעילויות פעם בשבוע) לא תורם לך כמעט כלום להוצאה האנרגטית השבועית.. עוד דבר- אימון ספינינג (בטח לא חד שבועי) לא מעלה מסת שריר ברגליים. מקווה שעזרתי. יום טוב. רן.

תודה שחסכת לי

אם כי הייתי משנה לניסוח ל "בניגוד לדיעה הרווחת אימון גופני **לבדו** לא מחטב". כמו שציינת אתה, אימון גופני יכול לתרום למאזן הקלורי = להפחית אחוזי שומן = להיות חלק מתהליך של מה שנקרא "חיטוב". מדובר כמובן על כל הגוף לענין זה, אם כי נושא השרירים, אם בכלל יש אפקט כלשהו, אז זה על השרירים הפעילים בביומכניקה של הדיווש, קרי שרירי פלג גוף תחתון. ד"א - מתי מתחיילים לעבוד על העסק? (נראה לי שאני שולח לך הודעות לנייד הלא נכון)

talush2005

New member
תודה ..זה לא הפעילות היחידה שאני עושה בשבוע

אני יודעת שפעם בשבוע לא יתן כלום...אבל זה בלי קשר

למעלה