שאלה בבקשה

שאלה בבקשה

מתאר לעצמי שכמוני יש המון מטרידנים שמגיעים לפתע משומקום עם שאלות כאלו ואחרות חלקן מצחיקות יותר וחלקן רציניות הרבה יותר אז הנה גמני הגעתי לשאלה כזו אין לי מושג אם היא שאלה המצריכה כובד ראש או מעלה חיוך אבל לי היא מציקה מאד!!!!! לאחרונה וזה כבר שבועיים אולי שיש לי הפרשת נוזל בצבע מוגלתי משהו מאיבר המין מה גם שבנוסף לזה זה מלווה בכאב חד בראש האיבר ההכאב מגיע גם בזיקפה וגם כשאני מטיל מים האם זו דלקת בדרכי השתן או משהו כיוצא בזה או חלילה מדובר במחלת מין ברור שמאז אני לא מקיים יחסי מין אך יחד אם זאת חושש ללכת לרופא מין חושש מהבשורה אשמח לכל תגובה ... עדיף במייל [email protected]

Dr Yaniv

New member
זיבה !!!-לגשת לרופא עור ומין

חשוד לנ"ל חבל על הזמן! בברכה ד"ר יניב

ובכן

זו מחלה מסוכנת? היא עוברת רק בטיפול תרופתי? היא מדבקת? עד כמה היא אמורה להשפיע על המשך חיי או שהיא בת חלוף? ייתכן ונדבקתי בה בעת קיום יחסי מין? בנתיים להמנע מקיום יחסי מין? < בנתיים אני נמנע מאקט של חדירה אבל לא משאר העניינים האם זה מדבק גם ברוק?> ברור שאגש לרופא לבדוק את העניין אבל בנתיים.... ככלל מה המחלה הזו ומה הן השלכותיה..

עומר173

New member
תלך לרופא!!!

הד"ר שהוא מבין בענין, ואני מקווה שאתה סומך על האבחנה שלו אמר לך ללכת מיד לרופא, ואתה שואל שאלות. כדאי שתלך מהר לרופא ולא בעתיד כי זה רק יחמיר ולפי מה שאני יודע זו מחלה לא קלה.

למעלה