שאלה בבקשה

atrac3

New member
שאלה בבקשה

שלום לכולם, אני מחפש שם של תוכנה שיכולה לעשות ממספר רב של תמונות , להרכיב תמונה אחת מהן כאשר כל השאר בפנים, מין קולאז' (לא בטוח איך באמת קוראים לזה) אשמח לעזרה תודה

atrac3

New member
שמעתי על משהו כזה, אבל לא כולם

יודעים להתעסק עם זה? אז אולי תועילי בטובך לעזור קצת יותר?

mmore

New member
תוכנת העיבוד הקלה ביותר להפעלה

עד כמה שידוע לי היא ACDSEE ויש בה כל מיני אפשרויות. גרסת נסיון ניתנת להורדה. מציע לך לבדוק אותה

123michal

New member
גם פוטושופ ברמה הבסיסית

היא לא מסובכת. אני לא ממש יכולה כאן ללמד אותך איך להשתמש בה
אם יש לך גישה לתוכנה ואתה יכול לשבת מולה ולשאול שאלות ספיציפיות.. או לחילופין מישהו שאתה מכיר ומבין בה קצת ויוכל להסביר לך. בכל מקרה זאת התכנה האולטימטיבית לעריכת תמונות בכל צורה, יש בה אינסופ אפשרויות, תמיד מוצאים משהו חדש..

atrac3

New member
הפכתי את פוטושופ ולא מצאתי את מה ש

שאני צריך... גם בACDSEE אין את האפשרות. אני מזכיר- מה שאני רוצה זה ליצור מהרבה תמונות, תמונה אחת אשר מכילה את כולן...מעין קולאז' כזה. שהתמונה תהיה עשויה מהמון תמונות קטנות.

123michal

New member
אין אופציה כזו שקוראים לה:

"ליצור מהרבה תמונות תתונה חדשה..." מה שצריך זה לפתוח קובץ (לבחור את הגודל שלו) ואז לפתוח אחת אחת את התמונות שאתה רוצה ליצור מהם תמונה גדולה, אחרי שפתחת תמונה צריך לסמן אותה בעזרת הכלי של ריבוע מקווקוו (כפתור ראשון משמאל למעלה) ואז בעזרת כלי החץ (שנמצא לידו) פשוט לגרור לתוך הקובץ החדש.. קשה להסביר ככה.. מקווה שהבנת משו.

atrac3

New member
תודה! צדיק אחד בסדום

במקום להתווכח על מה פוטושופ יכול\ לא יכול לעשות. אלפי תודות מקרב לב

izackv

New member
ממש עושה חשק לנסות לעזור לך...

יש הרבה דרכים לעשות דברים בעולם הצילום הממוחשב. אפשר לנסות לקנות/להתקין 20 תוכנות שונות או ללמוד לעבוד עם תוכנה אחת או שתיים רציניות. לא ממש קשה לפתוח בפוטושופ (או בכל תוכנת עיבוד גרפית אחרת) מסמך חדש גדול, לפתוח אחר כך את כל התמונות שאתה רוצה לשים בתוכו ולהקטין כל אחת מהן לגודל שמתאים לך עבור הקולג' וגם לשים אותן במקום המתאים במסמך החדש שפתחת. אפשר לעשות את זה גם עם תוכנה יעודית והרבה פחות מוכרת בפורום (שקיבלת אליה לינק מה"צדיק" היחיד כאן) אם אתה מתכוון לעבוד עם תמונות ברצינות, כדאי שתלמד לעבוד עם פוטושופ או עם GIMP או עם פיינט-שופ או כל תוכנת עיבוד תמונה סבירה אחרת. כשעושים קולאג' עדיף למשל לבצע התאמת צבעים בין תמונות שונות ועוד... בשביל זה כבר צריך תוכנה קצת אחרת. אבל אתה מעדיף גישה תוקפנית ושלילית כנראה. בקשת שם של תוכנה, ענו לך ומייד התקפת. ניסו להסביר לך קצת יותר על איך להשיג את התוכנה ושוב אתה מגיב בצורה מגעילה. תנסה להתיחס לאנשים בפורום אינטרנט כמו שהיית מתיחס לאנשים בחברה שלך. לא נראה לי ששם היית גס רוח כל כך (אני מקווה) אף אחד לא התווכח אתך על מה פוטושופ יכול לעשות. הרבה קולאג'ים יפים מאוד נעשו בפוטושופ. זאת עובדה. לא נושא לויכוח. לעומת זאת ניסו להסביר לך איך לבצע את זה בפוטושופ. בברכת יום טוב ורגוע.

atrac3

New member
אוי ואבוי לחברה שזה נקרא אצלה לענות

בנימוס. אבל בלי קשר, אם תשאל אותי שאלה לגבי משהו שאתה לא מבין בו (אני מניח) לדוגמא, מכשירי ניווט אווירי ואני אענה לך - "על VOR שמעת?" (תשובה שלא עוזרת לך בעליל, יתרה מזאת, ברור שאני מכיר את פוטושופ, אולי אני שואל כי אני לא יודע איך לעשות את זה בתכנה הזו, בנוסף פוטושופ, תקן אותי אם אני טועה, עולה כסף.) תשובה מנומסת היתה להסביר איך עושים את זה בפוטושופ אבל החכמולוגים בחרו להתנשא. לא משנה ואין שום כעס מצידי, וגם מצידכם לא צריך להיות. יום טוב

izackv

New member
VOR ../images/Emo13.gif

גם בטיסות VFR (במדינות מתוקנות שמפעילות VFR לעומת מדינות שמפעילות רק CVFR) נהגתי מדי פעם לתכנן מסלול בעזרת VOR. הצלחתי אפילו לעבוד ב VOR עם מכשירי קשר תעופתיים ניידים... אבל אישית אני מעדיף תמיד GPS ברקע. (היום אני כבר לא טס...) בכל מקרה, לא כל מי שמגיע לכאן מכיר PS. הפגנת רגישות לסגנון של התשובות שקיבלת, אבל לא לסגנון של התגובה שלך. לי בטח שאין בעיה עם זה. סך הכל כתבתי כמה שורות עם הסבר סביר לגבי השאלה המקורית שלך וציינתי את ההרגשה האישית שלי למקרא ההתיחסות שלך לתשובות. דרך אגב, כנראה שרובנו בכלל לא הבנו את השאלה המקורית שלך. אם הכוונה הייתה ליצור תמונה אחת שבמקום להיות מורכבת מנקודות צבע ופיקסלים היא מורכבת מתמונות אחרות (ופחות חשובות) אז התוכנה שהפנו אותך אליה היא התשובה הנכונה ולא פוטושופ. אם לעומת זאת הכוונה שלך הייתה לבנות תמונה אחת שמורכבת מהרבה תמונות בעלות נושא משותף שפשוט נמצאות יחד אחת ליד השניה (כמו הרבה קולאג'ים יפים שהוצגו כאן ובפורום אומנות הצילום) אז פוטושופ הוא עדיין התשובה העדיפה. אם באמת התכוונת לסוג הקולאג' הראשון - זה שבו התמונות הפנימיות פחות חשובות ובסך הכל מהוות תחליף לנקודות צבע בתמונה ה"חיצונית" כדאי לבצע חיפוש בגוגל לפי photo mosaic (או פשוט להשתמש בתוכנה שהפנו אותך אליה)

למעלה