שאלה בדחיפות רציניתתתת!!!

אוכפית

New member
שאלה בדחיפות רציניתתתת!!!

טוב אוקיי אז ככה לא מזמן ההורים שלי החליטו לקנות לי סוס כדי שאוכל להתחרות ואנו חוששים שמרמים אותנו בתשלום החודשי לפנסיון 1750 שקל... אנא אמרו לי כמה לקחים ממכם בעלי הסוסים שמבינכם כדי שאוכל להשוות... בתודה מראש

פרסה

New member
מממ

אם זה פנסיון מלא וחווה ברמה אבל ממש רמה אז זה בסדר (כולל אוכל נכון?) חווה ברמה: ניקוי תאים פעם ביום לפחות תערובת איכותית וטרינר קרוב שמירת לילה על הסוס/ה אימן 4 פעמים בשבוע באונד פן לפחות

חנוש אני חושבת שזאת בטח את...

אם את מדברת על הפנסיון אצלנו אז אבא שלי בירר כמה זה ברשפון ושם זה עולה לך 2200 ש"ח לחודש!!!... התנאים גם אצלנו יותר טובים בינתיים עד שהם ישפצו תמגרש ויקימו תחווה מחדש... ובאודים זה בטח יעלה לך בסביבות ה-2000 ש"ח... אז בחוות הקרובות אלינו החווה שלנו הכי זולה.. גם אנחנו בדקנו את זה!

טוי בוי

New member
באודים זה-2100....

חוץ מזה יש לנו איזור אמלוח חתמו ומתחילים לבנות את המנג'ים!!

TauraMan

New member
באזור המרכז../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זה אכן סכום נורמלי לפנסיון מלא... אם הסוס שלך מקבל אוכל פעמים או שלוש ביום, יש לו תא שמספק את צרכיו המינימלים ומנקים אותו פעם אחת לפחות ביום ובנוסף אם עובדי החווה מסתכלים על הסוס כמה פעמים ביום ובודקים אם הוא בסדר, ויש לך זכות רכיבה במנז' ושימוש בכלים של החווה(מתקן קשירה, מתקן שטיפה וכו') אז זה בהחלט מחיר סביר. מחיר הפנסיון משתנה גם בגלל מיקום החווה, חווה במרכז תקח יותר כסף על פנסיון מאשר חווה במקומות מסוימים בצפון, שוב כי זה נדלן ושטויות...

חחחחח כי רק אצלנו זה עולה...

1750 ש"ח לחודש... וגם זה בדיוק אותו סיפור שלך שההורים שלך החליטו לקנות לך סוס... ואת רואה?! אמרתי לך שהמחירים במרכז הם עולים ככה ואפילו יותר ואצלנו זה הכי זול ביחס לאחרים...

TauraMan

New member
ושאני עשיתי חצי פנסיון ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שילמתי 150 ש"ח לחודש.. חחחחחחחחחחחחחח חצי ממה שחופית שילמה על הפנסיון המלא...

TauraMan

New member
לא שכחתי אפס..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מאה וחמישים שקלים.... ההסכם היה חצי פנסיון(חופית שילמה עליו 300 ש"ח לחודש פנסיון) והתחצות בפירזול פעם ב3 חודשים(100 ש"ח נוספים פעם ב3 חודשים) כל הוטרינריה היתה על חופית. זה הכל תלוי בהסכם עם בעלי החווה אבל לנו זה היה זול כי האורווה היא של הקיבוץ אז יש סיבסוד ושטויות אבל למישהו במבחוץ פנסיון עולה נראה לי בסביבות 1000 ש"ח לחודש וזה אפילו פחות אם הסוס בחצר..

Nµ§h¥ KaTaN

New member
זה אפילו דיי זול!

יש חוות שלוקחות 2000 ואפילו יותר. אז זה יחסית זול. אבל יש כאלה שלוקחים 1600. אבל בכל מקרה זה דווקא דיי זול.

אני משלמת

1500 ש"ח לחודש והשירות כולל את הכל. כגון: 3 ארוחות מלאות ביום[תערובת וחציר], ניקיון התא פעם אחת ביום, אפשרות לרכב בכל עת, מפרזל מומחה, כמה וכמה וטרינרים שעומדים לשירותי ועין מקצועית אשר מתבוננת. החווה שאני עושה בה פנסיון על סוסתי נמצאת בשרון, נסיעה של כחצי שעה מנתניה.

למעלה