שאלה בדיפלומטיות

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
שאלה בדיפלומטיות

יש לנו חבר טוב ויש לו סוף סוף חברה רצינית. אנחנו מאד שמחים בשבילו וכיף לראות אותו מאושר. גם הבחורה על הכיפאק. הבעייה היא שכשהם ביחד, לא מפריעה להם נוכחות של אחרים בסביבה - כל הזמן מתנשקים ומתחבקים ומתלחששים בינהם. זה ממש לא נוח להיות איתם - כאילו חודרים להם לפרטיות. מה עושים - אומרים לו משהו או מקוים שזה ירגע?

שירי71

New member
בשיא העדינות

כי הדברים האלה מה זה רגישים אצל המתנשקים... אנשים נעלבים מזה שמעירים להם ופעם פהעם כשהיינו עוד בתיכון חבורה שלמה של אנשים שהיו חברים שלי החרימו מסיבה זו את אחד החברה שלי כי הוא וחברה שלו לא הפסיקו להתגפף להתנשק וכאלה מול כולם. ועד היום הוא כועס על זה ועברו יותר מעשר שנים. כך שאם הבחור מש חשוב לכם ממש מש לעשות דברים בעדינות כלומר לחכות קודם כל, ואם זה לא מפסיק אז שאחד מכם (זה שיותר קרוב אליו) יזרוק לו משהו בשיא בצחוקים ולא בשיחה רצינית אגב אני מה זה נזהרת מלומר יותר מזה ואפילו מסתייגת ממה שכתבתי זה עתה כי זה מה זה רגיש הדברים האלה... ממליצה להתחיל בלהבליס, לשמוח עבורו, ואם זה לא עובר אז שוב - בשיא העדינות.

אתי@

New member
בכל פעם שהם מתנשקים או משהו בסגנון

תעשו להם פרצוף נגעל ותגידו "איכס", כמובן שתעשו את זה בצחוק, ותוסיפו עוד כמה "פנינים" בסגנון... מבטיחה לך שבסוף ימאס להם והם ירגעו

אתי@

New member
הכוונה היא שתעשו את זה בהומור ככה

שהם לא יוכלו להעלב, כי זו תהיה בדיחה...

הילית*

New member
רעיון מעולה.. אפשר גם עם קריצה

להגיד- וואו, איזה דביקים אתם- אולי כך הם יבינו את הרמז...

שמופית

New member
וואלה בעיה שדורשת טיפול עדין....

יש מישהו בחבר´ה שהוא חבר נפש שלו ? אולי הוא יוכל לתפוס אותו ביחידות ולהגיד לו בשיא העדינות שהחבר´ה מאוד שמחים על האהבה שלו ומפרגנים וחושבים שהחברה שלו היא אחלה, אבל חשים קצת שלא בנוח במחיצתם כי הם מרגישים שהם פולשים להם לחדר המיטות או לרגעים אינטימיים. בעיקרון, מה שאני אומרת, וזה די מתייחס לכל התחומים שבהם צריך להגיד משהו רע: קודם לפרגן ולתת מחמאות ואח"כ להגיד בעדינות מה מפריע. בהצלחה !

maz

New member
גם אני חושבת שצריך לומר משהו

הוא חבר מאד קרוב של גיא, וגם אני וגם עוד חברה שהיינו עם הזוג המאושר אמרנו לו שהוא צריך להגיד לאותו חבר משהו כאשר יצא להם לדבר לבד. הבעיה היא שקשה קצת לתפוס אותו לבד בימים אלה... וזה עוד דבר שממש מרגיז את גיא כי הוא כל כך לא התעלם מהחבר הזה כאשר הוא היה בלי בת זוג. מצד שני - בעוד שבועיים וחצי אנחנו נוסעים לארבעה חודשים לחו"ל. אולי לא כדאי להסתכן בריב לפני הנסיעה. יכול להיות שאחרי שנחזור הדברים ירגעו או שמישהו אחר יאמר להם משהו.

שמופית

New member
צודקת מאז !!!

סעו לשלום ותהנו לכם 4 חודשים (וואו ! איזה כיף ! לאן ?) ובטוח המצב ירגע עד שתחזרו...

jess ועוד

New member
מצב שעמדתי בו

ופשוט זרקתי לאויר ..." חדר השינה פנוי..." והמשכתי להגיש קפה ...

שמופית

New member
../images/Emo6.gif רק את יכולה להם ג´סיקה ../images/Emo6.gif

נו, וזה עזר ? הם הבינו את הרמז ?

jess ועוד

New member
הבינו???

היא נהיתה אדומה והוא נהיה סגול והם ישר הורידו ת´ידים הם לא חזרו על זה שוב .....

kisses

New member
מסכימה עם כולם פה

גם אני פעם ניפגשתי עם חברה שהתחילה לצאת עם משהוא, ותבינו שהייתי לבד כאילו אני והם, והם לא הפסיקו לגעת ולהתחרמןממש רציתי להגיד להם GET A ROOM AND GET IT OVER WITH. ואני חושבת שעם החבר הזה שלך וחברתו לא יפסיקו זה בדיוק מה שאת צריכה להגיד להם, ככה שזה נימשע ממש בחוש הומור ומבלי לפגוע בהם, אולי רק להביכם.

שח_מט

New member
תקרינו להם את הפרק של סיינפלד

עם השמופי שמופי... הם יבינו לבד! לכל קטע בחיים יש פרק מתאים של סיינפלד!

ggaalit

New member
נכון

גם אצלנו בחבר´ה יש זוג כזה...אני לא מאמינה בפוצי מוצי מוגזם לפני כולם, זה נראה לי מזוייף. אבל אהבתי את התשובה "חדר השינה ..." אאמץ את זה.

למעלה