שאלה בהכנת כרוב -ניצנים קפוא,,

shron17

New member
שאלה בהכנת כרוב -ניצנים קפוא,,

איך אתם מכינים אותו ,בכדי לבטל את טעמו המריר ?

אשמח לקבל מתכון מוצלח.

בתודה מראש,
שרון
 
אני אוהב לשים אותם במרק ירקות

שלום
והם לא מרירים במרק. יצא ממש טעים. לא יכולתי להפסיק לאכול מזה...





 

shron17

New member
תודה ! איזה תבלינים במרק? והאם להוסיף למרק עשבי תיבול ?

והאם אתה חותך את כרוב הניצנים לחצאים ?
אפשר שתרשום מתכון מסודר בבקשה ?
 
מרק ירקות עם כרוב ניצנים

שלום
בערך לפני שבועיים העלתי את המתכון. חפשי בבקשה.
מלח ופלפל שחור.
יש בפנים:
פטרוזליה, ושמיר, והירקות. מתבשל בציר גם 2 ק"ג כנפיים שאחרי שעה מוציאים לתנור כמנה נפרדת.
 

נופשתתת

New member
סליחה וזה, אבל

לדעתי חארם לבשל כרוב ניצנים במרק מסוג כזה.
תקבלי סמרטוטים צפים במרק.
&nbsp
 
עם עובדות אני לא תווכח

שלום
הכרוב נותר שלם ונעים לנגיסה (לא סמרטוטים צפים או תאור מזוויע אחר).
כמובן שיש לכבד דעות של אחרים וכאילו שתומכים בהם.
הם לא התבשלו מהתחלה אלה נוספו כחצי שעה לפני סיום.
בשלב הכנפיים, היה רק נוזל וירקות שורש (בצל, גזר, שורשים).
 

shron17

New member
מיכאל עוד שאלה בבקשה,,

היום אני רוצה להכין,א המרק עם כרוב הניצנים ,
והשאלה היא,
האם אתה מוסיף את כרוב הניצנים, רק לאחר חצי בישול של הכנפיים ?
&nbsp
 

TCHM

New member
צודקת ב 100%

כל בישול מעבר לדקות ספורות משנה את הגוון לאפרורי ומעל הכל
ומחסל את כל הערכים התזונתיים שלו.
מטגנים מעט בצל עם/בלי שום להזהבה, מוסיפים את הכרוב כשהוא חצוי,
מוסיפים קורט סוכר וזילוף של מיץ לימון, מעט עשבי תיבול לפי הטעם
ומטגנים רק עד לחריכה קלה...טעים, בריא, ללא מרירות ויפה לעין.
 

shron17

New member
לנופשתתת,אם לא הכנת ,,אז למה להטעות ?

הכנתי את המרק כפי המתכון שהקליד מיכאל,
ויצא ממש טעים.
כרוב הניצנים נראה מעולה,(ולא כפי שאת נופשתת קבעת,, ש-"יהיה סמרטוטי")
ממש לא!
הוספתי אותו רק בשלב האחרון של הבישול, וזה יצא טעים ונראה ומושלם.
וכול הכבוד למיכאל.
&nbsp
אז למי שלא הכין-בהחלט מתכון שווה !!!
&nbsp
 
תודה


שלום
אני שמח שחווית חוויה דומה לשלי. סה"כ השיתוף נעשה מתוך כוונה טובה.
גמני אהבתי מאוד ולטעמי צלחת מרק חם או שתיים, יכולים להיות כארוחה שלמה.
בחורף קר, כל אחד ישמח לצלחת מרק כזו.
 
למעלה