שאלה בהשראת הסקר החדש...

עטלף77

New member
שאלה בהשראת הסקר החדש...

האם המכשפה הרעה בכל האגדות היא אותה מכשפה או שיש כמה? הרי ידוע לנו שמכשפות יכולות לשנות את איך שהן נראות ולכן זה שהן לאו דווקא נראות אותו דבר לא אורמ כלום. אני אומר שיש פה איזה קנוניה, בסה"כ יש מכשפה אחת שמפחידה את כל הילדים. ובקשר לסקר, ברור שהוק הוא הכי שווה, ורק בגלל התנין
.

HoNeY14

New member
מעניין../images/Emo118.gif

*עושה פרצוף חושב* לא חשבתי על זה לפני שהעלת את זה

ההסבר המלא

אם תשאל אותי (וגם אם לא) זה עובד על עיקרון פוקימוני חשוב האחות ג´וי לדוגמא, היא מופיעה בכל עיר, ונראית אותו דבר אבל הן רק קרובות משפחה עם אותו שם שעובדות באותו מקצוע פשוט מכשפות אוהבות לגוון אז הן לא נראות אותו דבר לסיכום יש משפחת מכשפות באגדות (הן עובדות על אחוזים עם אופציה למניות) וכמו צוות רוקט, כולן כושלות!!! חוץ מהמכשפה ההיא (זו שמתחת לבית של ג´ודי גארלנד) היא סתם היתה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון poor thing צער בעלי חיים...

מכשפופה

New member
דרור אני חולה על השטויות שלך......./images/Emo6.gif

ובתור מכשפה, לא נראה לי שהמכשפות האלו הן אותה מכשפה כי כמו שאמרתם הם מכשפות כושלות ומכשפה שיכולה להחליף צורה לא יכול לנצח 7 גמדים קטנים ומסכנים
!| היא לא יכולה להפוך לציפור/עטלף/נשר/מה זה משנה? משהו עם כנפיים ולעוף לפני שהיא נופלת מההר או בזמן כדי להינצל...? ובטח יש מספיק מכשפות רעות לכל הסיפורים כמו שיש מכשפות טובות להציל אותם (כמו ההיא מדורתי) ואני בטוחה ש"לומדת קסם" תסכים איתי.... נכון ´חברה למעשים´?

hatul

New member
מכשפות בחוץ לארץ / טרי פראצ´ט

במדינה אחת, החליטה מכשפה אחת להגשים את האגדות האם תוכלנה שלוש מכשפות טובות לעצור אותה? מה עושה ה-
של נאני אוג? האם המשרתת תתחתו עם הנסיך?

למעלה