שאלה בוערת

seeyou

New member
כמו באגדות?../images/Emo8.gif

אם הסיכויים נמוכים מה טעם להלחם? אהבה חייבת להיות הדדית-ספונטנית... אם תרחיבי את הנושה אפשר לחשוב על תחבולות-אם זה מה שאת רוצה יוסי

הם נמוכים אבל...

זה די רציני למען האמת, והנה הסיפור המלא טוב כמעט... מזה חצי שנה שאני לבד, הוא עבר להתגורר לבד ואני נשארתי עם הקטנה + ה
. בכל הזמן הזה ידעתי שהוא מתמודד עם הרבה דברים בנוסף לעבודה. בסוף השבוע הוא אמר לי שמבחינתו זה נגמר ואני בתגובה אמרתי כי אני לא מוותרת ומתעקשת... רק היום כשדיברנו, גיליתי שיש דברים שלא חלקנו (על אף 9 שנות היכרותנו) שחלקם נבעו בגלל שנתנו מרחב אחד לשני, ובכלל כל מיני דברים שלא ידענו... או הזנחנו... בקיצור, אמרתי לו שאני לא מוותרת בקלות וחייבת לתת לעצמי/לנו הזדמנות. הוא אמר כי הוא לא יכול לענות כרגע וכאן נכנסת השאלה, האם להלחם על האהבה שלי עם כל התותחים

seeyou

New member
בגלל 9 שנות היכרותנו....ו-../images/Emo14.gif

...דעתי היא ....לפתוח דף חדש בחיים... היה...חלק היה טוב...נגמר... תשלימי למצב אחרת רק תגרמי לעצמך נזק.... זוגיות חייבת להיות הדדית- לה "אהבות" גדולות לא רק סקס מדהים יש ביטוי שאומר "מה שלא הולך בכח...ילך ביותר כח"... במערכת יחסים,ממוסדת או לא....זה לא הולך בכח!!! מה גרם לקרע? זה לא חשוב כרגע... מי אשם? גם לא חשוב המלצתי...לטובתך...לטובת הקטנה ובמיוחד של החתולה...תסגרי את הפרק הזה בחיים! בסופו של דבר החלטה היא בידיים שלך יוסי

s h i r k u s h

New member
וואלה?

אם זאת אהבה אמיתית ששווה להילחם למענה ושני הצדדים נלחמים- בוודאי!!! למה הסיכויים נמוכים?

למעלה