שאלה-בחודש האחרון יצאו לי בפנים

ענ2ת

New member
שאלה-בחודש האחרון יצאו לי בפנים

פצעונים , די גדולים ועמוקים. אני גם שייכת ל"חבורה" ,ומבקרת אצלכם מדי פעם.(בעיקר שאני לא חשה בטוב. -אחרי עבודה מאומצת. הגמילה קשה :) . מישהו מכיר את התופעה???

ששרון

New member
באופן אישי אני לא מכירה את התופעה

וגם לא שמעתי אף חולה אחר במחלה מתלונן על זה. אבל תשמעי עוד תשובות פה, אולי יש מי שכן מכיר את זה... אין לדעת. שרון

ששרון

New member
אה.. נזכרתי במשהו...

ישלי חברה עם פיברו, שסובלת מבעיה של פצעים בפנים כבר מגיל ההתבגרות (זה בכלל קטע הורמונלי, לא קשור אצלה לפיברו). היא התחילה לפני כמה שנים לשתות חלב נאקה שאומרים שיש לו סגולות רבות, אחת מהן זה גם טיפול בעור, ומאז אין לה דבר. לפני כמה זמן היא הפסיקה עם החלב, והפצעים חזרו... שרון

dodo281

New member
הי לשתיכן ../images/Emo13.gif

ויייי שרון - חבל שלא ידעתי - בת של חברה שלי - בתחילת שנות העשרים - סבלה מפצעים מגיל ההתבגרות - שהלכו והחמירו - ואף העמיקו . כיום - הכל כבר בסיידר - לאחר נטילת תרופה יקרה - שרשם לה רופא עור 300 ש"ח בחודש - במשך 1/2 שנה - נעלמו הפצעים לחלוטין - ולא שבו כבר שנה . הם אמורים לחלוף לעולמים - בעקבות הטיפול . התרופה די אלימה - ודורשת הינעות משמש , מעקב - בדיקות - צמוד - אך יעילה להפליא . הלוואי והייתי יודעת על חלב הנאקה - אך - מוטב עכשיו - מאשר לעולם לא - אין לדעת - מי יזדקק . ולשואלת על הפצעים - לא - לא שמעתי על קשר שלהם לפיברו' - ושאר המידע שבידי = התרופה - נמצא לעייל . בינתיים - הוכנסה התרופה לסל, או לתרופות בהן משתתפים הביטוחים המשלימים - ועלותה כ-120 ש"ח לחודש . כמובן -
אין לך בהכרח בעייה מתמשכת או דומה לנ"ל . לבירור העניין - ולסיומו בהקדם - אילו אני-את - הייתי פונה קודם כל לרופא עור - להבין מה מקור הבעייה - ואח"כ - אם מתאים - נשמח לשמוע פרטים על התנסות בחלב נאקות - במקום בתרופות
כל טוף לשתיכן

ענ2ת

New member
תודה . עכשיו שאני חושבת על זה ישנם

2 דברים שאולי יכולים להוות גורם. אחד- מרחתי קרם נגד שמש על הפנים, ויכיול להיות שהוא היה לא טרי. 2. חזרתי לשתות קפה עם חלב, אחרי הפסקה שך כמה חודשים. בנתיים שמתי משחה ליבוש פצעים של הבן שלי. ( אז את מבינה שאני עם פצעי בגרות כבר גמרתי מזמן...) תודה על כל פנים

למעלה