שאלה בחיפוש

שאלה בחיפוש

אני מחפש קומיקס שמתעסקים בקבוצות של super heros שכל אחד נלחם עם הכוחות שלו ,אבל לא הרגילים של x-men או justice league , בכלל אני מחפש super heros עם כוחות מיוחדים שלא הראו בקומיקסים הרגילים , למשל אפילו ב x-men מרוב מוצטאציות יש כאלו שחוזרים על עצמם. משהו כזה מוזר שלא חשבו עליו בקומיקס של x-men ובכלל. אני גם מחפש קומיקסים מוזרים , דברים ממש ממש מוזרים , לא מנגה יפאנית אלא משהו שנראה פסיכודלי או דברי שלא קשורים אחד לשני. לדוגמא קומיקס שהגיבורים הם קיר וחילזון (סתם דוגמא) והמטרה שלהם לשתות אמבטייה שלמה (אין כזה דבר אלא זה סתם דוגמא).

comicsgirl

New member
גם לי יש שאלה

witchblade עדיין נמכר?! ועוד אחת קטנה- יש לי קומיקס (GEN13) בבית ואני לא מבינה מה עובר עליו! הוא קופץ מנושא לנושא ומסיפור לסיפור! מה עובר כאן?!

ויאגרה

New member
תגובה

הקומיקס עליו אני ממליץ הוא X-StatiX. הקבוצה שמככבת בקומיקס זה היא אומנם קבוצה של מוטאציות, אבל הקונספט שונה ב-180 מעלות משאר החוברות שמארוול מוציאה לאור - המוטאציות הן סלבריטאים, גיבורי תרבות שבובות ופוסטרים ושאר מרצ´נדייז בדמותם נימכרים בכל רחבי העולם והחוברת עוסקת בכל הדברים הבהחלט מוזרים שקורים להם. הציורים, של בחור מוכשר בשם מייק אלרד, הם בדיוק מה שאתה מחפש - פסיכודליים לחלוטין, בעיקר בקטע של הצביעה ועיצוב הדמויות. גם הכוחות של חברי הקבוצה שונים - לאנרכיסט, למשל, יש איזושהי יכולת מוזרה לירות קרני מוות רצחניות (או משהו כזה) מבלוטות הזיעה שלו. כתוצאה מהעובדה שהיה הילד השחור היחיד בסביבה לבנה לחוטין (הן מבחינת התושבים והן מבחינת השלג הרב שירד שם), פיתח אובססיה לרחיצת ידיים (כדי להוריד מעליו את הצבע השחור. עוד דמות מעניינת - דופ. מדובר בגוש ירוק דמוי תפוח אדמה שמדבר ג´יבריש ומרחף באוויר.

פשיי נשמע מעניין אני רוצה עוד כאלה

איפה אפשר להשיג את החוברת הזו X-statix ?

zViper

New member
את ארבעת המופלאים מכיר?

אם לא, כדאי לך להכיר... אנסה לאתר לך אתר עם כל הקשור אליהם, אגב, יש בתכנון להקים גם אותם לסרט כספיידי וענק הירוק וגם את DAREDEVIL היכונו היכונו בקרוב בקולנוע. הצפע.

zViper

New member
כמובטח, חזרתי עם אתרים!

אז כך, יש לא מעט מעריצים של ארבעת המופלאים FANTASTIC FOUR. הנה לך שני אתרים מרכזיים בנוגע לחבורה המצליחה: אתר ראשון אתר שני ואגב, הנה לינק בודד עם פרטים בנוגע לתכנון לקראת הוצאת הסרט באורך-מלא של ארבעת המופלאים. מזמן, היתה גם סדרה מצוירת שלהם, עוד לפני שספיידי הצליח בגדול ובזמן שסופרמן התחיל לעזור בטלויזיה ועוד הרבה לפני שבטמן חשב על סרטיו
הצפע.

וודאי מכיר ארבעת המופלאים

זו סידרת קומיקס עתיקה, לא ידעתי שרוצים לעשות סרט עליהם , על dare devil דווקא שמעתי. אני למשל ציירתי פעם קומיקס שדחסתי בו המון המון סופר הירוס עם כוחות שאף אחד לא הזכיר ובסוף הטובים נעמדים מול עשרות סופר הירוס רעים בדף אחד. פעם גם קניתי חוברת שהיו המון גיבורי קומיקס שנלחמו נדמה לי justie league

zViper

New member
אתה בטח מתכוון לסדרת הקומיקסים...

המיוחדים שיצאו ועוד יצאו בעתיד, בשם:"earth x" שם מדי פעם יש שיתוף פעולה בין גיבורי הקומיקס ביחד, היה אפילו פעם חוברת של שיתוף פעולה בין: קפטו אמריקה, ארבעת המופלאים, קטוומן וספיידרמן ואיירוןמן כנגד הרעים מכל הסדרות גם כן. סדרת חוברות מענינות בהחלט. אגב, אם אתה מעונין להיות בעדכון לגבי החדשות של קומיקסים שעולים לאויר ההסרטה: "comics2film" הצפע.

למעלה