שאלה: ביטוח לביקור בישראל.

שאלה: ביטוח לביקור בישראל.

איפה/איך אתם עושים ביטוח כשאתם נוסעים לישראל?

עד היום הייתי לוקחת ביטוח בתוך הזמנת כרטיסי הטיסה ובא לציון גואל. לשמחתי אף פעם לא הצטרכנו להפעיל אותו.

הפעם, כאשר הזמנתי את כרטיסי הטיסה לא היתה לי אפשרות לבחור ביטוח (אני עושה הזמנה באינטרנט) אז אני רוצה לעשות ביטוח בנפרד.

אין לי מושג מאיפה להתחיל. עשיתי חיפוש ב Money super market, אבל איך אני קוראת עכשיו את כל התנאים? למישהו יש רעיון פשוט?

smaak

New member
אני עשיתי דרך ביטוח הבריאות שלנו

הלכתי למשרד וביקשתי ביטוח שיהיה תקף גם לישראל.
אני לא זוכרת אם שילמתי בנוסף או לא, מאחר והביטוח שיש לי נכון להיום תקף למדינות אירופה ואני לא זוכרת אם גם לשאר העולם.
שילמתי מעט מאוד כסף.

een ogenblik

New member
אם את ב-CM

אז הביטוח האוטומטי הוא לכל מדינות האיחוד האירופי. הביטוח לכל שאר העולם הוא ביטוח נפרד, שבאמת אינו יקר במיוחד. אם שילמת תוספת, זה כנראה לביטוח הזה.

לילית462

New member
אם אני לא טועה יש ביטוח בכרטיס האשראי

אבל צריך להפעיל אותו לפני שנוסעים.
וזה רק בכרטיס בינלאומי

אבל אין לי ביטוח בריאות פרטי או

כרטיס אשראי.

smaak

New member
אבל יש לך ביטוח רפואי כלשהוא?

הביטוח הרפואי שלי לא פרטי, זה פשוט עובד אחרת מבארץ. אני מבוטחת דרך אחת מחברות הביטוח, משלמת על ביקורי רופא ומקבלת החזרים.
אז דרך אותה חברה אני מבקשת את הביטוח לנסיעות.

בבריטניה הרפואה חינם.

האמת שזאת הזדמנות טובה לעדכן, שבריטים שיוצאים לאירופה, יכולים לקבל כרטיס HNS בחינם שמכסה אותכם באירופה, אבל אתם צריכים להזמין אותו לפחות שבועיים מראש.

Dot Cotton

New member
אבל זה לא מכסה הטסה הביתה ועוד כמה דברים

בגלל זה הם תמיד אומרים גם על הכרטיס שחייבים ביטוח נסיעות בנוסף.

1me too1

New member
ביטוח רפואי

כשעברנו לקנדה עשינו ביטוח עם הבלו קרוס או משהו כזה, אני יודעת שיש גם דיוויד שילדס. אבל אין לי מושג אם הם עושים ביטוח לארץ.... אולי שווה לבדוק.
נסיעה טעימה

Dot Cotton

New member
בדיוק מה שעשית

Money supermarket

רק תקראי את האותיות הקטנות ושימי לב שההצעות הכי זולות הם עם הכי הרבה השתתפות עצמית.

אין לך דרך חשבון הבנק?

אנחנו עם לוידס ויש לנו ביטוח נסיעות חינם דרכם. את הילדים אנחנו מוסיפים שנתית בעלות נמוכה מאד.
קודם היינו עם RBS שזה כלל את הילדים.

לוידס או TSB?

יש לי חשבון בבנק שהיה לויידס ונקרא היום TSB האם זה מה שיש לך? האם לגשת לסניף? כי כאשר אני נכנסת לאתר שלהם, ההצעה שנותנים לי היא 113 פאונד וזה המון, לעומת 33 פאונד שקיבלתי במקום אחר, אבל אין לי מושג מה זה מכסה אותי.

תודה בכל מקרה

Dot Cotton

New member
זה לא החשבון basic

זה החשבון שמשלמים כמה פאונדים בחודש כדי לקבל הטבות כמו ביטוח על הפלאפוi, ביטוח נסיעות בחינם וכל מיני כאלה.

לא בטח שזה משתלם לשדרג רק כדי לקבל ביטוח בחינם.

אנחנו בלוידס

אחרי ההתפצלות נשארנו בלוידס.
כמו שדוט אמרה אכן זה לא בא עם חשבון הבייסיק.

למעלה