שאלה-בישול סטיקים במחבת
יש לי שאלה לגביי טיגון סטייקים (סינטה ופילה) במחבת. אני משתמש במחבת פסים דיי עבה,אך לא משהו מקצועי מידי, נותן לשמן להגיע לרתיחה-עד שהוא מוציא עשן ואז זורק את הנתח שהופשר לטמפרטורת החדר מן המקרר (לא מקפיא) במשך שעתיים-שלוש. כל פעם שאני מטגן אותם אני מגיע למצב שהחלק ההחיצוני של הסטייק מתחיל להישרף ומבפנים הנתח עדין מדמם. אני רוצה להגיע למצב שהסטייק יהיה medium אבל בחלק החיצוני מתחיל להישרף מוקדם מידי. למישהוא יש הסבר? או טיפים לבישול סטייקים במחבת?? תודה
יש לי שאלה לגביי טיגון סטייקים (סינטה ופילה) במחבת. אני משתמש במחבת פסים דיי עבה,אך לא משהו מקצועי מידי, נותן לשמן להגיע לרתיחה-עד שהוא מוציא עשן ואז זורק את הנתח שהופשר לטמפרטורת החדר מן המקרר (לא מקפיא) במשך שעתיים-שלוש. כל פעם שאני מטגן אותם אני מגיע למצב שהחלק ההחיצוני של הסטייק מתחיל להישרף ומבפנים הנתח עדין מדמם. אני רוצה להגיע למצב שהסטייק יהיה medium אבל בחלק החיצוני מתחיל להישרף מוקדם מידי. למישהוא יש הסבר? או טיפים לבישול סטייקים במחבת?? תודה