שאלה (בלי ספוילר, אל תדאגו :) )

MispIaced

New member
שאלה (בלי ספוילר, אל תדאגו :) )

יש לי איזה חיסרון בשתי העונות הראשונות של הסדרה, ככה שיש לי שאלה בנוגע לריבר (אם הופיעה כבר אז)- יודעים על מה היא בכלא? (אני זוכר שהיא רמזה בעונה החמישית שהיא רצחה מישהי חשוב, או הרגה מישהו חשוב, אבל עדיין, זה לא באמת ברור מספיק)

מוגלי7

New member
היא רצחה מישהו.

זה לא נרמז, זה נאמר במפורש. הדוקטור ה-11 שאל אותה אם היא רצחה מישהו והיא ענתה כן. את מי? ...Spoilers אגב, היא לא הופיעה בעונות 1-2. היא התחילה להופיע רק בעונה 4.

MispIaced

New member
כן, השאלה שלי אם יודעים את מי

כי בפרק שאני ראיתי היא רק אמרה the best man ive ever known לד"ר, השאלה אם למישהו אחר היא אמרה משהו אחר.

myaron

New member
עוד לא יודעים

נראה לי שזה יהיה קשור לסיום אמצע העונה.

MispIaced

New member
סבבה (אולי ספוילר?)

גם אמרה שהיא למדה מהד"ר איך "להטיס" את הטארדיס, אחרי שהיא אמרה שהיא למדה את זה "from the best". (כן, אני ממש מקווה שהתאוריה שלי שריבר היא האסטרונאוט תהיה נכונה חח)

myaron

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש בספק אם התאוריה נכונה פשוט בגלל שהיא ברורה מדי

../images/Emo58.gif

טוב, לא יודעת אם ספוילר, אבל ריבר יורה באסטרונאוט. אז מה? היא יורה בעצמה?

../images/Emo58.gif

ותפסיקו לחשוב שגברת סונג מתה העונה, כולנו ראינו אותה "נשמרת" לפני שתי עונות!

../images/Emo58.gif

לגבי ההשמרות לפני שתי עונות. איך אתם לא עושים למען ה' את הקשר בין האסטרונאטים שם, הושטה נרדה וריבר סונג. צקצק.

Apple Scruff

New member
אבלבל, פרדוקס.

לפני שתי עונות זו הייתה הפעם הראשונה שהדוקטור הכיר את ריבר, אם הוא לא יכיר אותה אז, אז בעונות הבאות זה יהיה קצת בעייתי.

Apple Scruff

New member
אבל יש נקודות בזמן שהן קבועות.

הם לא יכולים לחזור בזמן ולרצוח את היטלר בשביל למנוע את מלחמת העולם השנייה (לצערינו הרב), כי זו נקודה קבועה בזמן. או למנוע את המוות של אבא של רוז, וסביר להניח שאפילו פגישה מהותית וחשובה כלכך בין הדוקטור לריבר.

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif כן

לפי דעתי אין לה שום בעיה להרוג את עצמה בשביל שהדוקטור יחיה, אבל הכעס שלה הפעם לא התקרב לרמות הכעס שהיו לה כשהיא חשבה שהדאלק בפרק עם הפנדוריקה (בחלק ב') הרג את הדוקטור.

למעלה