שאלה במודם

arye9

New member
שאלה במודם

יש לי מודם GM56PCI-SM (מוטורולה?) והוא מתנתק לעתים די קרובות. לדברי שרת האינטרנט זה באשמת המודם. באפשרותי להחליף אותו לאחד משני המודמים: ESS 56K PCI PC-TEL 56K PCI שניהם טוצכים בפרוטוקול V90 אבקש חוות דעת ועצה תודה אריה

B0ND_JAME5_B0ND

New member
ess

זוהי חברה שמייצרת רמקולים בארצות הברית. ללא כל קשר- אין הרבה הבדל בין כל המודמים שהם 56K - כמובן יש עדיפות על MOTOROLA או על ROCKWELL או הכי טובים לפי דעתי- USR.

arye9

New member
תודה בונד, אבקש טובה קטנה

תוסיף תשובה קטנה לקשה הבנה, לקחת ESS? המוטורולה לדעת השרת לא כל כך מתאים. המוכר של המחשב מוכן להחליף לי לאחד מהשנים המוזכרים, והשרת אינו מוכן ובצדק להמליץ. אני מוכן לקבל את דעתך, רק לא הבנתי אם ESS זה המומלץ. תודה על העזרה שבת שלום אריה

B0ND_JAME5_B0ND

New member
תראה אריה...

קח מה שאתה רוצה- אמרתי לך שזה לא כל כך קריטי. פשוט מה שיש לספק אינטרנט שלך - אלו בטח סקריפטים מיוחדים שמתאימים את ההתקשרות שלך - למודם שברשותך- הם אמרו שהם לא ממליצים על MOTOROLA- מה שנשמע לי דיי מוזר- כי כמעט בכל בית שיש בו מחשב- יש גם מודם של מוטורולה. חוץ מזה - לא כל כך משנה מה ואיזה מודם תיקח. הספק אינטרנט שלך לא צריך להתערב בחומרה שעל המחשב שלך, ולפעמים הם סתם מתרצים את בעיות ההתקשרות שלהם - בזה שהמודם שלך/המחשב שלך- לא תקינים- אני הייתי מציע לא לשמוע להם...

alexsam

New member
אהמ.....

MOTOROLA !!!!!! מה בעיה איתם????? מה אמרו לך הספק אינטרנט שלך??? שלא יבלבלו לך את השכל..... הם מתוך קבוצה של חברות שמיצרות מודמים (זולים) הכי טובים. כמעט כל המחשבים של ``קומפאק`` ושל ``NEC`` ושל עוד יצרנים טובים באים אם המודם שלהם. הספק אינטרנט לא אמור להגיד לך איזה מודם לקנות אלא להתאים את המערכות שלו לכל סוגי המודמים. אני לא לא ממלית על אף אחד מהיצרנים שאתה אמרת PC-TEL וESS כי הם פחות איכותיים, וחוץ מזה ההבדל בין כל המודמים האלא זה רק הCHIP SET וחוץ מזה גם זהים ואפילו מיוצרים לרוב באותו מקום. אני כמובן ממליץ על US-R אבל זה כבר קטגוריה אחרת והמחיר בהתאם. נ.ב. אני עובד עם מודם של MOTOROLA מהבית ואין שום נפילות מיותרות לסוג כזה של מודם ובחברה שאתה אנחנו עובדים מוחרים כאלה בעשרות ביום ואין שום בעיה אם אף אחד מהם (עד סופת ברקים ראשונה :) ). אלכס, פורום ``תוכנות``.

arye9

New member
אלכס ובודד, בקר טוב

ראשית תודה בונד, אלכס לא ``התעצבן`` על תגובתך אלא על השרת, במקרה זה ``מתב`` (לא חיבור בכבלים אלא בקווי טלפון). אני מודה לכם על תשובותיכם ועד יום ראשון אחשוב מה לעשות. אתן לכם תשובה אם יהיה שיפור בקשורת תודה ושבת שלום אריה

למעלה