שאלה, (במיוחד למזריקי אבונקס )

Medikan

New member
שאלה, (במיוחד למזריקי אבונקס )

אז ככה, כמו שכבר אמרתי אי אלו פעמים אנחנו חוזרים, מקליפורניה, טיסה ארוכה ומפרכת ובנוסף לזה אני אמורה לקחת את הזריקה השבועית שלי בלילה לפני, וזה אומר לחוות את התופעות לוואי, ביום הטיסה. מה זה לא בא לי. אמנם אין שבוע אחד דומה למשנהו, בפירוש כל שבוע הוא חוויה אחרת, אבל רק המחשבה על זה שאני לא אוכל להכנס למיטה מעייפת אותי. השאלה היא כזאת: האם אני יכולה לדלג שבוע, להגיע, לעבור את הג´ט לג, ולהמשיך? פשוט לא לקחת שבוע. כמובן שאני אדבר עם הנוירולוגית, יש לי תור בשבוע הבא, אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם. וחוץ מזה החלטנו לעשות גארז´ סייל, שזה מנהג אמריקאי משעשע ולנסות למכור חפצים. מדי

סיאמית

New member
למה לדלג שבוע שלם?

נראה לי יותר הגיוני לדחות (או להקדים) את הזריקה ביומיים ולהמשיך כרגיל. אין לי מושג איך זה עם אבונקס כי אני "קופקסונית" אבל אצלנו זה לא אסון אם מדלגים יום אחד אבל אנחנו ממילא מזריקים כל יום. חכי לענתוש! היא כתבתנו לענייני אבונקס

RomiVais

New member
אני מסכימה עם סיאמית!

נראה לי שחבל לדלג על שבוע שלם! ואולי באמת עדיך להקדים או לדחות ביום-יומיים.. אבל שוב, זה תלוי בך. ובוא נחכה לענתוש.. נראה מה היא תגיד.. אני היום ביום חופש מחלה. עברתי עקירה כירורגית אתמול וזה דיי כואב.. כך שאני פה איתכם - כל היום!! שיהיה לכולנו אחלה יום

סיאמית

New member
רגע אחד!!!

מ´ז´תומרת "עקירה כירורגית"??? כאילו שן ??? יש לי סחרחורת...
פעם, כשביקשתי מרופא השיניים שלי להחליף את ליונל ריצ´י למוסיקה קצת יותר עליזה בעוד הוא עושה לי סתימה... הוא ענה לי ברצינות שיש להם "סמבה" אבל סמבה זה רק לעקירות!!!

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif מצחיק..

אצלי אם היתה מוזיקה, ממש שלא שמתי לב מרוב שהייתי לחוצה. הרופא שלי אפילו אמר - אל תיבהלי אם יורד הרבה דם אחר כך - מרוב פחד לא יורד לך דם בכלל..
האמת שאז זה לא כאב בכלל.. עכשיו הכאב ה"אמיתי" אבל זה בטח ישתלם לי, כי השן הזאת - כבר לא תכאב!!! סיאמיתוש.. מה שלומך יקירתי? ומה שלום ~א~ והעובריקה? הכל טוב? נשיקות.. המון המון...

סיאמית

New member
רומי´לה ../images/Emo23.gif

שלומי בסדר גמור... גם ~א~ והעובריקה מרגישים מצויין. עוד פחות מ-4 שבועות לקיסרי, אני קצת לחוצה מאין ספור דברים ותרחישים אפשריים אבל כל מיני אנשים שאני סומכת על דעתם הבטיחו לי ואף נישבעו שהכל יהיה בסדר... אחותי (אחת מהן, ודווקא ה-פחות קלפטע מבין השתיים שיש לי
) לא מרשה לי לקרוא לזה ניתוח קיסרי ומכריחה אותי להתרגל לקרוא לזה "לידה". ומכיוון שרוב הסיכויים שזו הלידה הראשונה והאחרונה שתהיה לי... אז מוטב שבאמת אתייחס לזה כך, לא? עוד 20 דקות לבאפי קוטלת הערפדים!!! ועוד 80 דקות לאנג´ל הערפד החביב !!!

RomiVais

New member
וזו אכן לידה!! ../images/Emo95.gif

אין סיבה לא לקרוא לה כך! וגם אני בטוחה שהכל יהיה בסדר גמור!!! נשיקות.. אה, ותהני מבאפי!!

lior_r

New member
מדי יקרה,

אני עצמי מזריק אבונקס כל שבוע. קרה יותר מפעם אחת שהקדמתי את הזריקה ביום או איחרתי אותה ביום ואפילו יומיים (כשהייתי למשל חולה בשפעת או דלקת גרון ולא הייתי צריך את תופעות הלוואי יחד עם הכל...) שאלתי בזמנו גם את האחות (של האבונקס) אם מותר והיא נתנה לי O.K לעניין. אז כמו שסיאמית אמרה מתוך הגיון אני אומר מתוך נסיון: אל תוותרי על הזרקה לשבוע אחרי כן , אלא תדחי ביומיים ואפילו שלושה. שבוע אח"כ אל תזריקי ביום שאת רגילה לו, אלא בכל שבוע תחזרי יום אחורה. למשל: אם את מזריקה בכל שבוע ביום ראשון בערב, והחלטת לדחות ביומיים (שלישי) אז שבוע אח"כ תעשי ביום שני, ושבוע אח"כ ביום ראשון כמו שאת רגילה... בהצלחה והרבה בריאות
ליאור

lior_r

New member
אגב,אפילו בגלל דייט עם בחורה

דחיתי את ההזרקה ביום
(היה מאד משתלם.....
) ליאור

RomiVais

New member
ליאורי.. ../images/Emo22.gif

אני בטוחה שאכן היה משתלם!
יום נפלא.. לך ולכולם!!

anat11

New member
דילוגי אבונקס

הי מדי, כל מה אני אכתוב מייד הוא אך ורק נסיוני האישי ובשום אופן לא מחליף חוו"ד רופא. זה אמנם ברור מאליו ובכל זאת, בשל ההפקרות היחסית שאני עומדת לדווח עליה, אני חושבת שההדגשה ראויה.... באיזשהוא שלב במהלך החורף היתה לי שפעת די קטלנית. התקשרתי לתה"ש והם (ד"ר קיז´נר) אמרו לי לא להזריק באותו שבוע. כך גם בשבוע שאח"כ. כלומר - יצא שדילגתי פעמיים רצופות. טפו, טפו, הכל היה בסדר. כמו כן, פעמיים כבר הזזתי את הזריקה ביום או יומיים, בגלל נסיעות לחו"ל, ובשבוע אח"כ חזרתי ליום הקבוע. חשוב לציין - שלא פעם הזרקתי ומייד באותו לילה נסעתי לחו"ל, והסתדרתי נפלא עם אקמולים, אבל אם את חוששת, פשוט תזריקי לילה אחד קודם. וחוץ מכל זה (ועכשיו אני מסתכלת ימינה ושמאלה לוודא שאף אחד חוץ ממך לא מקשיב) - גם דילגתי כבר על שבוע (על הזרקה אחת) בגלל חופשה... התאוריה המדעית המעמיקה היתה: אם בגלל שפעת "מותר" לדלג, אז בגלל חופשת צלילה לא? בטח שמותר ואני משוכנעת שכל עכברי המעבדה שניסו את זה עליהם והם (העכברים) הלכו לצלול במקום להזריק, יצאו יותר בריאים מקודם. ובהסתמך על התאוריה המוצקה הזו ביצעתי דילוג, ו-טפו נוסף - אני בסדר. במקרה שלך נראה לי שאין צורך ממש לדלג (למרות שזה מה-זה כיף...
). פשוט תקדימי ביום. (אני קצת חוזרת על עצמי, אבל יש לי יום/שבוע לחוץ, וככה זה נראה). אגב, אני נאלצת ליסוע לחו"ל (ארה"ב) שוב בשבוע הבא לצרכי עבודה (סיאמית - FYI...), ושוב אני אקדים את הזריקה ביום, ושוב אזריק כמה שעות לפני הטיסה. נסיעה טובה!

Medikan

New member
היי כולם

אז ככה, להקדים אני לא רוצה, צריך לארוז בית שלם ובעיקר לנקות אותו ממש טוב כי הדירה היא לא בבעלות פרטית אלא בקומפלקס. לאחר ביום זה לא מספיק טוב לדעתי , כי גם הג´ט לג יעשה בי שמות. מה שנראה לי זה ההצעה של ליאור, לדחות בכמה ימים. אבל כמו שאמרתי יש לי תור לנוירולוגית שבוע הבא ואני אתייעץ איתה. מבטיחה לעדכן.
רומי´לה, תרגישי טוב מה שטוב בכאב כזה שהוא עובר באיזה שהוא שלב

RomiVais

New member
תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

ואכן תתייעצי עם הנאורולוגית.. הכי טוב!!! בנוסף, תלכי לפי תחושות הבטן שלך.. את מכירה את עצמך ואת הגוף שלך הכי טוב! ערב נעים לכולם

RomiVais

New member
נסיעה טובה גם לך ענתי!! ../images/Emo39.gif

מתי את חוזרת?? נתגעגע אליך.. שיהיה בהצלחה רבה!

למעלה