שאלה במיוחד לנשים.

שאלה במיוחד לנשים.

הכרתי לפני כחודש בחורה.הולך לנו ממש טוב.הולך לאט מיוזמתה אבל לטובה.הוזמנתי אליה לפני כשבועיים לראשונה אך לא קיימנו יחסי מין.ראיתי שהיא עדיין לא בכוון וכיבדתי את זה.חששה בטח.
השבוע הוזמנתי פעמיים לביתה ואז זה קרה.עינגתי אותה והיא גמרה.אני לא בשני המקרים כי לוקח לי הרבה זמן.קצת מבאס אבל זה תמיד ככה אצלי.און אנד אוף.מאז המקרה האחרון היא התרחקה. נראה לי חושבת אולי שלא עשתה לי את זה מה שלא נכון בכלל.אני ממש מאוהב בה.ואמרתי לה שהיא יפה וסקסית.אצלי היא גומרת.
תכלס עומד לי ואני מסוגל לגמור אבל לאט מאוד.עברתי שם ניתוח אבל לא ראיתי בעיה שקשורה לעניין.
אני יודע שהלך טוב עד אותו ערב.פתאום נהיה ריחוק,ואין שום סיבה אחרת.לא נפגשנו בימים האחרונים בטענה שהיא חולה.וגם פחות מדברים בטלפון.
אני אתן לה ספייס.מקווה לא לאבד אותה כי היא מאוד מוצאת חן בעיני.
מה דעתכם?

קטניפ

New member
שכדאי לדבר על זה כמו שני אנשים מבוגרים

אולי היא התרחקה בגלל סיבה אחרת?
אולי היא חושבת שהיא אכזבה אותך?

תגיד לה בעדינות שממש נהנית באותו הערב ושזה שלא גמרת זה כי לוקח לך המון זמן - אולי זה ירגיע אותה.

אני נותן לה קצת ספייס.

יכול להיות שבאמת חולה.היא צמצמה טלפונים ואני לא מתכוון כרגע להציק לה יותר מידי.אמרתי לה את זה.הבעייה שבטח ראתה שאחרי פעמיים שקיימנו יחסים זה הלחיץ אותה.
אין סיבה אחרת.אני שם בקשר ואני יודע את זה.
מאוד אני רוצה אותה ומאוד בא לי עליה.
אני מבין אותה.אם הייתי גבר שלא מספק אישה,לא הייתי מראה את הפרצוף שלי יותר.כרגע לא הכי ניתן לדבר איתה.

קטניפ

New member
אני מאוד מכבדת את הספייס שאתה מעניק לה

רק שתקח בחשבון שהיא עשויה לחשוב שהספייס הזה מעיד שגם אתה מהצד שלך מתרחק ממנה.
אל תעיק ואל תציק כל רגע אבל בהחלט תן קריאת כיוון וכדאי מאוד שבהזדמנות ראשונה תסביר לה את שכתבת כאן.

עד אותו יום

היינו מדברים הרבה בטלפון.מאז אותו יום זה רק אני וכדי להציק זה רק פעם ביום.מדברים דקה וזהו.
היא מאוד חשובה לי.סיימתי נישואין לפני שנה וחצי והיא הראשונה שבאמת עושה לי את זה.

קטניפ

New member
אז תעשה אחד ועוד אחד

ותפעל לפני שלא יהיה לך עם מי לדבר והיא תעלם לחלוטין

אתה חייב

להיות כן איתה ולספר לה מה שכתבת פה.
שעברת ניתוח ושתמיד לוקח לך זמן לגמור.
שהיא מאוד מוצאת חן בעיניך.

אל "תתן לה ספייס" כי אתה רק מתעלם מהבעיה.
יש שם פיל בחדר ולהעמיד פנים כאילו הוא לא קיים רק יחריף את המצב!

אייבורי

New member

שלום

רגשות של אנשים הם עדינים ומשתנים הרבה. ייתכן שעכשיו יש לה פחות עניין בגלל מצב מסוים בקשר, בעצמה, בך או במשהו אחר. אם עכשיו התרחקה ממך, עצתי שתנסה לקחת את הקשר יותר לאט, בלי להעיק. יחד עם זה, היה נחמד אליה בכנות במלים ובמעשים, בעיקר דאגה והתעניינות. אם אמרה שהיא חולה, כדאי שתשאל אותה על מחלתה ותנסה לתמוך בה בקשר אליה. את הקשר הגופני צרו בעיקר מתוך אהבה וכמחוות אהבה, ופחות מתוך תשוקה. אז הקרבה ביניכם תהיה יותר חזקה ויציבה, והקרבה הגופנית לא תפריע לקרבה הנפשית אלא תשתלב בה ותחזק אותה. אם אתה מתקשה להתגרות, נסה לעשות אתה משחק מקדים לפני המגע השלם ואז תתגרה יותר.

Survivor Man

New member
שאתה חייב לפתוח איתה את הקלפים.

לתת לה ספייס עכשיו יגרום לה רק להשלים עם ההחלטה להתרחק ממך. אולי אחרי שהיא תבין מה הסיפור שלך היא תשנה את דעתה, ואולי בכלל יש לה סיבות משלה שאתה לא יודע עליהן.

קח בחשבון

שגם אם תאמר לה שהסיבה רפואית ייתכן שהיא תעזוב.
כי היא לא חייבת להיות סובלנית לזה אפילו אם יש סיבה רפואית.
ושאלה אם בדקת אצל רופא.
כי נשמע שההנחה שלך שזה קשור לניתוח היא רק השערה. אולי זו הסיבה. אולי משהו אחר. יש לפחות עוד סיבה אחת שיכולה לגרום לתופעה שאתה מתאר.
אז עדיף שתלך לאורולוג.
למרות שמכיון שאתה צריך דחוף לנקוט פעולת הצלה, אז גם תאמר לה.

Zzz124

New member
חשוב לדבר

חשוב לדבר על זה ביחד ולהסביר דברים כאלה שקוראים עם בחורה הם נפגעות מאוד לכן אם באמת זה מסיבות אחרות אתה חייב להסביר לה

למעלה