שאלה במסגרת של תמונה

שאלה במסגרת של תמונה

בקור אור לפורום המאיר, איך אני הופכת עיצוב בוורד לתמונה? תודה רבה ורד

היי ורד../images/Emo20.gif

אני תמיד ממליצה לעבוד עם ה- Power-point במקום ה- word. היא תוכנה שמאפשרת ליצור מצגות ומשלבת עיצוב ועבודה עם תמונות. כמובן שאין להשוות אותה לתכנות גרפיקאיות אבל תתפלאי כמה כלים טובים יש לה ע"מ ליצור עיצוב משלך
כנסי לכאן
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2026&MessageId=121608149 ותמצאי את כל התשובות לשאלותייך...

תודה רבה קוקי יקרה

כן מכירה את המדריך המעולה שלך-לומדת ממנו עוד ועוד... העניין הוא שהתמונה עוצבה כבר בוורד,אז אנסהל העבירה לפאוור-שייתן לי כח לבצע בהצלחה. תודה רבה -מקול הלב ורד

אם לא תצליחי, אז יש דרכים נוספות

פחות טובות אולי: מתחיל מהטובה לדעתי: 1. להתקין תוכנה ששמה Pdfcreator. התכנה מוסיפה "דרייבר מדפסת", שבאפשרויות שלו ניתן גם להדפיס קובץ תמונה. להביא בחשבון שבהדפסה לקובץ תמונה הוא יוצר רק את הדף הראשון שלך (אם יש מספר דפים, צריך לשלוח כל אחד להדפסה בנפרד). אם צריך הסבר נוסף, אשמח להרחיב. 2. לעבור בWORD לתצוגה מלאה, ללחוץ על print-Scrn (במקלדת), לפתוח תכנת ציור כלשהי, ולעשות "עריכה -> הדבק"

תודה רבים למייעצים

קוקי יקירתי -בוצע בהצלחה למדתי דבר חדש -תודה כנה עוץ חביב-הפנמתי את עצתך המלומדת, אך אין לי מדפסת בנמצא כך שהיא לא אקטואלית.תודה לבבית. תודה רבה לשניכם מקול הלב ורד

את לא צריכה מדפסת

התוכנה הזו יוצרת "כאילו" מדפסת, ששולחת את התצוגה לקובץ (אפשר לבחור בין pdf וקבצים גרפיים שונים). בכל אופן, נראה שהעצה של קוקי עדיפה (בהנחה שיש לך office של מיקרוסופט).

למעלה