שאלה - במסעדה הקבועה שלכם -

כתומתי

New member
שאלה - במסעדה הקבועה שלכם -

האם תזמינו כל פעם משהו אחר מהתפריט ותנסו את המנות המיוחדות, או שתלכו על בטוח על המנה המוכרת והמצליחה תמיד?

גידי42

New member
../images/Emo99.gifאוי כתומתי כתומתי.......

מישהוא יכל עליך פה בפורום? אז ככה, אני חושב שזה מאד תלוי במסעדה ואיזה מבחר של מנות האהובות עלי הם מציעים. אם מבחר המנות שאני אוהב הוא רב אנסה גם לפלח מהמנות שהשאר הזמינו על מנת לדעת לפעם הבאה, וגם לנסות ולגוון בכל פעם משהוא אחר. אבל אם לדוגמא התבייתי על מאכל מסוים שאני חושב שבמקום מסוים עושים אותו הכי טוב, אבא לשם רק בגין מנה זו. אז אם בא לי....... אלך ל..... (רק תקציר על מנת לא לעייף) סטייק פילה - ברנבאום ומנדלבאום, קופי בר, ומעכשו גם גיליס ספייר ריבס - דיקסי, עד העצם שרימפס - ננה, מול ים, חסילון, בר פירות ים קלאמרי - צ'ימיצ'נגה עוף, - " סושי - קיוטו, אונמי, מיקה, סושידו גיוזה , נודלס - ג'ירף ועוד ועוד ועוד

newR

New member
יד חרוצים ליד המסגר

אם אני לא טועה זה יוצא יד חרוצים 20 תהנה

liti

New member
../images/Emo99.gif אוי גידי גידי...

עלייך בטוח אף אחד לא יכול... הוצאת לי את המילים מהפה. גם אני אנסה תמיד במסעדה טובה להכיר מנות חדשות, אבל אם מנה מסוימת (ובמקרה שלי גם- קינוח מסוים) מאוד אהובה עלי אין לי בעיה לדבוק בה ולבוא למסעדה בעיקר עבורה.

Siren

New member
זה תלוי,

למשל בג'ירף יש לי 3 מנות קבועות וכל פעם אני מדלג בינהן. טעמתי את רוב המנות שם, וקצב ההתחדשות שלהם הוא אחת לשנה. סי-בס (בטח כבר נמאס לכם...) - גם בה יש לי 2 מנות קבועות שלעיתים רחוקות אני סוטה מהן. לסיכום (כי יכולתי להמשיך...) אני באמת חושב שאם כבר יש לך מסעדה קבועה, סביר להניח שטעמת את רוב המנות ואת/ה פחות או יותר סגור/ה על מה טעים לך ועל מה שלא!

כתומתי

New member
אני תמיד אנסה את המיוחדות, בגלל

הסקרנות. אם אני מזמינה את אותה המנה בכל פעם אני מרגישה שהחמצתי משהו... אבל לפעמים יש לי craving למנה מסויימת - למשל - קערת הפירות של הקופי בר, המנה האינדונזית של הג'ירף, סלט הקלמרי והבצל של צ'ימיצ'נגה (אוי אלוהים, רק מלחשוב עליו עכשיו בלוטות הרוק שלי מתחילות לעבוד...) או ההמבורגר של הבטי פורד. במקרים כאלה לא מנסים שום דבר, הולכים למקום, לא פותחים ת'תפריט, מזמינים ומסתערים.

חחחחח../images/Emo6.gif

כל פעם שאני מתיישב בסינית האהובה עליי אני מחליט שאני יזמין משהו מיוחד ואקזוטי! אבל כל פעם אני מזמין עוף/בקר בלימון או אוף חמוץ מתוק

למעלה