שאלה במתמטיקה

Alon8304

New member
שאלה במתמטיקה

ראיתי לפני כמה ימים באתר באינטרנט שצעירים חסרי מנוח החלה להיות משודרת בארצות הברית בשנות ה-70 וימי חיינו עוד לפניה - בשנות ה-60. איך יתכן שבעוד שבצח"מ יש כ-3600 פרקים, בימי חיינו יש כ-1500? האם בארצות הברית צח"מ משודרת מדי יום וימי חיינו משודרת רק פעם בשבוע?

Dawn12

New member
התשובה פשוטה

ראשית, צח"מ החלה להיות משודרת ב-1973 בארה"ב, ימ"ח אני חושב שבאזור 1965. הספירה שאת מכירה והמספרים שציינת (3600, 1500) היא הספירה של ערוץ 3 מאז שהוא החל לשדר אותן בארץ. למעשה, אנחנו צופים כעת בצח"מ בפרקים המתקרבים לאזור ה-6800 לפי הספירה המקורית בארה"ב. שתיהן אגב, משודרת חמש פעמים בשבוע בארה"ב, כמו כל סבונייה אחרת.

הלו חבר'ה מה קורה?

מה שלומכם? כמה זמן שלא הייתי פה! אוףףףףף געגעגעגעגע לכולכם. שחר, היית מאמין שאני כמעט ולא צופה בסידרה? אני לא... הכל מוקלט בערך ורק צריכה למצוא זמן לראות. מישהו הרגיש בחסרוני?
לילה טוב מקווה לבקר שוב בקרוב

ים כחול

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

שלחתי לך מסר וחיכיתי כבר שתחזרי
שמחה שחזרת

Dawn12

New member
שפי!! בטח שהתגעגענו! ../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות אותך כאן!
הייתי אומר לך שאת מפסידה כשאת לא צופה אבל אני לא לגמרי בטוח בזה למען האמת... מדי פעם יש פרקים טובים אבל בסך הכל יש עדיין יותר מדי עלילות שנמרחות ולא מתקדמות לשום מקום. אני חושב שהתקופה הטובה תתחיל בסתיו, או יותר נכון - באוקטובר. והמבין - יבין

לאט לאט, אבל בסוף כולם חוזרים...

ברוכה השבה פ י י ת ה פ ר ח י ם
ואני מקווה שתחזרי לצפות כי העיניינים מתחילים לזוז בצח"מ ונראה כי תקופת היובש מגיעה לסיומה...

תודה ים ים תודה ג'ני ותודה הרמוניקה

..... אני בהחלט אחזור לצפות בסידרה בקרוב, צריכה לעשות מרתון קטן לצפיה בכל הפרקים שלא יצא לי לראות...ואני אהיה אתכם שוב. אולי הכל פסק קצת בגלל שהכי כייף לצפות בסדרות יומיות בחורף? להתכרבל ככה מתחת לשמיכה עם כוס שוקו חם..
הכי קטע שכל פעם שראיתי פרק מסויים זה היה עם אוליביה והקסדה על הראש.....אמאל'ה מה זה שיושב לה שם? לא ידעתי שהיא רוכבת על אופנועים!

למעלה