שאלה: בן 3 עם דניס בראון- האם להמשיך???

sarah1968

New member
שאלה: בן 3 עם דניס בראון- האם להמשיך???

בני בחמוד נועל דניס בראון רק בלילה, הוא עכשיו בן 3. לאורך השנים שיתף פעולה ולא נתנגד למתקן. בביקור האחרון אצל ווינטרופ,ווינטרופ המליץ: "כל עוד הילד לא מתנגד להמשיך עם המתקן בלילה כרגיל.." כעת הנעליים קטנות וצריך להחליף לנעליים (שהן לא הלבנות אלא הדגם הבא ממידה 19), בני עושה קצת קונצ'ים בלילות האחרונים ומוריד לבד את המתקן. יכול להיות בגלל שזה קטן וכואב או בגלל שפשוט נמאס לו והוא אף אמר " אמא לא רוצה נעליים.." מה אתם אומרים להמשיך או להפסיק??? אני יודעת שזו שאלה קשה אבל אשמח לקבל את דעתכם בענין. תודה מראש

ק א סי

New member
אני יכולה רק לספר לך מה היה אצלנו

מתחילת הטיפול, הרגל היתה במצב מצויין. טיפול מושלם. לא עברנו שום ניתוח. ובין ביקורות אני כל הזמן בדקתי את הרגל. לכן כשבגיל שנתיים וחצי הוא יותר הוריד את הנעליים בלילה משנשאר איתן על הרגליים, הפסקתי. היום הוא בן 5 ומחרתיים אנחנו בביקורת שנתית. עד עכשיו התיקון המשיך להיות מושלם. אז לא בטוח שאמא אחרת היתה עושה את השיקול שלי אבל אני החלטתי שהגיוני לוותר בשלב ההוא. לגבי מידת הנעל - הנעל שלנו היתה פתוחה מקדימה וד"ר פנסקי אמר שזה בסדר שהרגל תצא החוצה (כל האצבעות) כל עוד היא לא לוחצת ברוחב וכל עוד העקב מונח כמו שצריך. הנעל היתה במידה 16 והוא 19.

רושיק

New member
דניס בראון

אני לא יודעת אם זו הסיבה היחידה אבל מיכאל היה מוריד את הנעליים בלילה כבר בגיל שנה, הוא היה קם בבוקר בלי נעליים ולא משנה מה עשינו וכמה חיזקנו את האבזם וקשר כפול ובכל זאת הוא היה מציח איכשהו להוריד את הנעליים. באיזשהו שלב "התיאשנו" והפסקנו להנעיל לו את הנעליים בלילה. דר בור אז הפציר בנו להמשיך בכל זאת ויחד עם זאת אמר שזה בעיקר עיניין אסטטי. בדיעבד התברר שזה לא רק עניין אסטטי והינה עכשיו הוא עבר את הניתוח, שוב כניראה שעם ובלי הנעלייים הוא היה צריך את הניתוח הזה אבל לפני שמורידים כדי להתייעץ. ימים נפלאים תמר

למשוך כמה שאפשר

לדעתי , באופן חד משמעי. אצלינו משכנו עם שנת צוהוריים כי היה לו יותר קל לישון בה עם נעליים. טוב החולה קורה לי...

פרלמנים

New member
אני חושבת שרצוי למשוך...

אגב, נעים מאוד...אני ג'סיקה אמא של דניאל בן 16 חודשים. כל הרופאים היום אומרים שככל שמושכים יותר אז הסיכוי לחזרההוא ממוך יותר...כנ"ל פונסטי. אולי כדאי להחליף מידה? אגב, איזה נעליים יש לכם? אנחנו מידה 22 והנעליים לבנות ופתוחות מקדימה. נשמח אם תספרי על עצמכם
ג'סיקה

טאניוש

New member
אנחנו ממשיכים

גם בני בן 3, קיבלנו אישור מהרופא להוריד נעליים בגיל שנתיים ורבע אבל החלטנו להמשיך. גם אני שומעת משפטים בסגנון, מסבירה שחייבים - ונועלת. חייבת להגיד שיש לי ילד "ממושמע" באופן כללי, לכן אין התנגדות של ממש. אילו כל פעם לפני השינה הייתי צריכה להלחם בו אולי הייתי מוותרת כבר...

תחיצ

New member
שרה - רציתי לשאול

איזה נעלים היום מחוברות למכשיר? אנחנו צריכים לעבור למידות גדולות יותר ואמרו לנו לקנות נעלים (לא הלבנות).

sarah1968

New member
לתח"צ

אלו נעליים לבנות עם הפתח מקדימה לעצבעות ולולאות בכל מיני צבעים . הבן שלי הוא כרגע בערך מידה 25 בנעליים רגילות. שוחחתי עם החנות ששם אני קונה מההתחלה באיכילוב ע"י הניו פארם והם אמרו שעכישו נעבור לנעל אחרת שהיא לא הלבנה והיא עולה בסביבות ה400 ש"ח.

יחיאלוש

New member
יש לנו נעליים חדשות לגמרי בבית!!!!

לא זוכרת מה המספר, אבל אם את רוצה לנסות ללא הוצאה כספית- תתקשרי. מציעה לקחת מגסיקה את המספר, כי אני לא נכנסת לפורום הרבה... בהצלחה!!!

פרלמנים

New member
שרה../images/Emo41.gif

שולחת לך במסר את מספר הטלפון שלי , אנסה לעזור לקשר אותך עם חיה. אם את מתקשה בפתיחת המסר תודיעי לי. ג'סיקה

למעלה