טלוויזיה.ואני מעדיפה כבלים על הלויין --תודה.. (בהנחה שקולטים שם את "לחיי האהבה"(אני לא ארצה להפסיד את התכניות האחרונות רק בגלל זה ! ו את אי אר ואולטרסול..--חובה... ודיאט קולה.....או פפסי מקס...גם טוב...(RCקולה...לעומת זאת..??? ... בחירה קשה...
חחח, זה מזכיר לי: לא מזמן היה יום סטודנט, ושם פפסי ניסו לקדם את פפסי מקס. הם עשו זאת ע"י מבחן טעימה עיוורת בין מקס לבין דיאט קולה. מי שמצליח להבחין (ובמקרה שלהם לאמר מי הדיאט הטובה יותר)
מקבל כובע. עבורי לפחות הטעם שלהם שונה לגמרי, ואני בכלל הייתי צמא. את הכובעים (בלשון רבים) שקיבלתי (הייתי מאד צמא)
ביותר בכל הזמנים! לתת לחובבי דיאט קולה (כמוני) להבחין בין הדבר האמיתי למים הצבועים שחור הנקראים "פפסי מקס", זה כמו לתת לאירי אמיתי להבחין בין גינס למים. טוב עשית שניקית את הדוכן מהכובעים, טוב עשו פפסי שלא חשבו על פרס מצטבר - עוד היית מגיע לטלויזיה, ובקלות.
הייתי לוקח 3 מכולות ומעמיס את כל הבית אבל עכשין ברצינות הפרטים הם: 1. מחשב נייד עם חיבור סטלינק כלומר חיבור כלל עולמי לויני וזה בשביל תקשורת לעולם + בידור 2. כמובן כמו ששרון ציין טיסן או אפילו מטוס אמיתי במידה ויש מקום להמריא לצורך הנאה או תחבורה בין האיים 3. וכמובן את הידידה הכי טובה שלי - איך אפשר בלי חברה (וגם מי יעשה כלים אחרי האוכל) LOL ואם אתם שואלים מאיפה אוכל איך אכין אותו וכו... אז התשובה פשוטה מזמינים Take Away הרי המוטו של Fedex שהם מגיעים לכל מקום
מה הקשר לבני טיפש עשרה ? או שאני פשוט לא קולט כי עכשיו 7:30 בבוקר אחרי לילה של ריקודים ?? שיט, המוח הפסיק לתפקד. אולי בגלל זה כל דבר שני שאני רושם משעשע אותי (באמת תהיתי למה זה...
ומהסיבה הפרוזאית, שבשביל לעשן את המלבורו היית צריכה מצית או גפרורים, וזה היה כבר עוד חפץ. וכן, ניסיתי להדליק פעם סיגריה בשיטות הפרימיטיביות, לא הולך, מעצבן ולא שווה את המאמץ.