שאלה בנאלית - מה היית לוקח/ת איתך

ליאן.

New member
שאלה בנאלית - מה היית לוקח/ת איתך

לאי בודד (חוץ מאקמול)
מותר לבחור 3 פריטים !
נו, אז נדמה שהתשובה המתבקשת היא להביא איתי את אחד השדונים מהפרסומת המתנוססת ממעל.
אבל אני דווקא הייתי לוקחת איתי כסא נוח, קרם שיזוף ותכשיר מסריח כלשהו להרחקת היתושים!

r i p l y

New member
אני חושבת שהיתי לוקחת..

טלוויזיה.ואני מעדיפה כבלים על הלויין --תודה..:) (בהנחה שקולטים שם את "לחיי האהבה"(אני לא ארצה להפסיד את התכניות האחרונות רק בגלל זה ! ו את אי אר :) ואולטרסול..--חובה... :) ודיאט קולה.....או פפסי מקס...גם טוב...(RCקולה...לעומת זאת..??? ... בחירה קשה...

dw2322

New member
דיאט קולה/פפסי מקס?

חחח, זה מזכיר לי: לא מזמן היה יום סטודנט, ושם פפסי ניסו לקדם את פפסי מקס. הם עשו זאת ע"י מבחן טעימה עיוורת בין מקס לבין דיאט קולה. מי שמצליח להבחין (ובמקרה שלהם לאמר מי הדיאט הטובה יותר)
מקבל כובע. עבורי לפחות הטעם שלהם שונה לגמרי, ואני בכלל הייתי צמא. את הכובעים (בלשון רבים) שקיבלתי (הייתי מאד צמא)
חילקתי לאחרים.

ללא ספק, זהו תרגיל השיווק המטופש

ביותר בכל הזמנים! לתת לחובבי דיאט קולה (כמוני) להבחין בין הדבר האמיתי למים הצבועים שחור הנקראים "פפסי מקס", זה כמו לתת לאירי אמיתי להבחין בין גינס למים. טוב עשית שניקית את הדוכן מהכובעים, טוב עשו פפסי שלא חשבו על פרס מצטבר - עוד היית מגיע לטלויזיה, ובקלות.

dw2322

New member
תתפלא

אבל היו רבים, ביניהם 2 מחברי, שבאמת לא הצליחו להבחין.

r i p l y

New member
אני הייתי מבחינה בין פפסי לקולה

בלי שום בעיות... מה נתנו לך כמה ניסיונות... בדכ במיקרים כאלה כתוב מראש "לא כולל כפל מבצעים"..
והנה מה אני רואה שיש כאן ציור של כובע מהמם. במיילים שלנו.
צאו בינתיים. ולילה טוב.

MemphisRaines

New member
טוב אז

על הדונים הייתי מוותר מטעמי מין
אני הייתי לוקח טיסן ( שלא יהיה לי משעמם ) ספר טוב וקרם שיזוף כל השאר נייצר לבד
שרון

blaumark

New member
הייתי לוקח ...

הייתי לוקח 3 מכולות ומעמיס את כל הבית אבל עכשין ברצינות הפרטים הם: 1. מחשב נייד עם חיבור סטלינק כלומר חיבור כלל עולמי לויני וזה בשביל תקשורת לעולם + בידור 2. כמובן כמו ששרון ציין טיסן או אפילו מטוס אמיתי במידה ויש מקום להמריא לצורך הנאה או תחבורה בין האיים 3. וכמובן את הידידה הכי טובה שלי - איך אפשר בלי חברה (וגם מי יעשה כלים אחרי האוכל) LOL ואם אתם שואלים מאיפה אוכל איך אכין אותו וכו... אז התשובה פשוטה מזמינים Take Away הרי המוטו של Fedex שהם מגיעים לכל מקום

citizen dildo

New member
3 דברים......?

הרי זה ברור: 1-נגן mp3 עם ימבה מוסיקה 2-יין אדום 3-איילת זורר - אהבת חיי

r i p l y

New member
איילת זורר לא תבוא --../images/Emo42.gif

היא לא אוהבת להזיע... ובכלל--- היא עסוקה בפרסומת החדשה שלה על הדיאורודורנט. D-:

r i p l y

New member
אם אנחנו בקטע ה טינאיג´רס..../images/Emo13.gif

אז אני הייתי לוקחת את רובי ויליאמס ממממממ הזמר כמובן... קצת מופרע ושרוט אבל... יש פוטנציאל..

voguemaster

New member
למה טינאיג´רס ??

מה הקשר לבני טיפש עשרה ? או שאני פשוט לא קולט כי עכשיו 7:30 בבוקר אחרי לילה של ריקודים ?? שיט, המוח הפסיק לתפקד. אולי בגלל זה כל דבר שני שאני רושם משעשע אותי (באמת תהיתי למה זה...
)

אוקיי

אני הייתי לוקחת את המחשב של מארק, ברשותך מארק... הייתי לוקחת גבר שווה וחצי שינעים את זמני... ואני מתלבטת בין תה קינמון למרלבורו לייטס...

הייתי הולך על התה קינמון

ומהסיבה הפרוזאית, שבשביל לעשן את המלבורו היית צריכה מצית או גפרורים, וזה היה כבר עוד חפץ. וכן, ניסיתי להדליק פעם סיגריה בשיטות הפרימיטיביות, לא הולך, מעצבן ולא שווה את המאמץ.

אבל בשביל התה

צריך לפחות גם פינג´ן, ואש... אני חוששת שהתה ישאר בבית. הבחור המדליק שאני אקח ידאג לאש...

למעלה