שאלה בנאלית...

אושי 6

New member
שאלה בנאלית...

איזה 3 דיסקים , 2 סרטים וספר אחד הייתם לוקחים לאי בודד......????? האמת שבאמת על אמת מעניין לדעת כל אחד וההשקפת עולם שלו לא? לדעתי זה משקף המון.... או שסתם משעמם לי(?)

Benkok

New member
תשובה בנאלית...

אם אני לא טועה היה כאן שירשור מוזיקה לא מזמן אבל יש מצב שזה היה בפורום אחר... 3 דיסקים - 1. מיקס של משינה. 2. מיקס של נטאשה. 3. מיקס של מה שאני קורא לו - "ימי התיכון העליזים - אוסף ערד/צמח" - איפה הילד, קספר, אביב גפן, אסף אמדורסקי וירמי קפלן (כולל קצת תערובת אסקוט), נושאי המגבעת, קצת ש.ארצי... 2 סרטים - 1. טופ-גאן. 2. גבעת חלפון. (בעצם אין צורך להביא אותם איתי כי אני מכיר אותם בעל פה, אז...) 1. ספרות זולה. 2. הדמעות של אמסלם (אפשר סרטי טלוויזיה, נכון?) ספר - "שחר" של אסתר שטרייט וורצל

nalini

New member
שחר שירת עם אבא

ו7 שנים לקח לאסתר הזאת לכתוב את הספר... מתי שהוא בתיכון עשיתי עבודה גדולה על כל הסיפור, המשפחה, הספר, יומן מלחמה של אבא... היה מעניין. בחור מדהים היה.

nalini

New member
החוזרת מתאקלמת...

לאט ובטוח... האמת שמחר אני כבר שלושה שבועות בבית, וזה מרגיש המון, ועדיין לא ראיתי את כל החברים. מצחיק משהו, אתמול הייתי במסיבה וממש הרגשתי ששילמתי כניסה כדי לחבק ולהתעדכן עם מכרים... ריקודים לא ממש היו שם. אבל מרגיש נפלא להיות בבית, רוב הזמן ממש טוב לי, ההסתגלות לחיות חזרה בבית עם ההורים ממש לא קלה עבורי (עוברת לאחי בהרצליה, פשרת ביניים, חנוק לי מדי, ואין לי אוויר ל"תסדרי את החדר שלך, תעזרי בבית") התחלתי לעבוד, מתחילה ללמוד למועדי ב' אוטוטו... קרוב לוודאי שמתגייסת בדצמבר. דברים מתחילים לקבל צורה, והתגעגעתי לחיים עם צורה בארץ. היום דיברתי עם חברה ששאלה אותי אחרי שצפינו בפרסומת בטלויזיה "מה היית עושה אם היית זוכה ב50 אלף שקל עכשיו, בזה הרגע?" עניתי לה באלו המילים: פעם הייתי אומרת "נוסעת לתאילנד וקונה לי עם זה קצת שקט מההורים"... היום אני אומרת: " לא רוצה לנסוע לשום מקום בעתיד הקרוב, הייתי קונה לי אוטו משומש במצב טוב וקונה עם זה קצת שקט מההורים" לירז, "קונטנט"

Ani15

New member
דז'וו

אחרי הצבא נרשמתי ללימודים ונשארו לי חמישה חודשים לפני תחילתם. עבדתי כמו חמור, חסכתי קצת, ואז, כשכל החברים שלי לקחו את הכסף הזה ונסעו להודו, אני קניתי אוטוביאנקי בת 11, באותו ערב זרקתי לתוכה את הכלב והבגדים ועברתי לדירה לבד. אני לא בטוחה שעד היום ההורים התגברו על השוק, עדין לא הגעתי להודו, לא מצטערת על כלום, אחת ההחלטות הכי טובות שעשיתי. לא יודעת למה אני מספרת לך את זה, אולי להגיד שלכי תדעי איפה תמצאי את עצמך שבע עשרה שנה אח"כ. שיהיה לך המון בהצלחה ותקפצי לבקר לפעמים!

Vdrums

New member
3 זה קצת... ):

שבלול של איינשטיין וחנוך גבירותי ורבותי של משינה 30 שנה לדיפ פרפל דם סוכר סקס קסם של הצ'ילי פפרז במקום הספר השני. הטאו של פו

אושי 6

New member
ומה עם הסרט?

אוקיי נוותר לך על הדיסקים אבל אתה חייב לי עוד שני סרטים............................................אני מחכה.............................

Vdrums

New member
בבקשה

מציצים, מה יוותר מתאים מהסרט הזה לחוף באי בודד? קיל ביל, שני החלקים, יעביר את הזמן בסבבה.

אושי 6

New member
אפשר גם לענות נכון? טוב......

דיסקים faith no more כמובן האוסף. חם על הירח של ברי סחרוף+ השיר הזיות לא איכפת לי שהוא לא באותו דיסק זה ה שיר שלו ב ה הידיעה!!! the best of roxy music סרטים: עיר האלוהים אבודים בטוקיו ספר: חייבים לדבר על קווין ספר אחד החזקים שקראתי בזמן האחרון רק שכחתי את הסופרת,

רק שלושה דיסקים? קשה...קשה..

* אוסף של מיוז * אוסף של הצ'ילי פפרז (אגב, הדיסק החדש שלהם מצויין לדעתי), * אוסף של ארכדי דוכין (ואם יורשה אז אני אצרוב איזה MP3 עם עוד זמרים ישראלים, אם לא יורשה- אז לא..) *Eternal Sunshine of the Spotless Mind- *במקום השני אין לי סרט ספציפי, יש המוון סרטים טובים שהייתי מוסיף פה. *לא ממש קורא ספרים.

אושי 6

New member
בקשר לדיסקים אכן קשה....

אהבתי את הבחירה של הסרט ,באמת סרט מעולה.....

zelig0n

New member
חלק ב'

איזה 3 חברות פורום, 2 חברי פורום וחיית מחמד של חבר\ת פורום הייתם שולחים לאי בודד
לדעתי זה משקף המון (למרות שזה כבר שקוף
)

למעלה