שאלה בנוגע כניסה לארה"ב

מורןLA

New member
שאלה בנוגע כניסה לארה"ב

האם עושים בעיות לישאלים בכניסה לארצות ארה"ב לאחר ה11 בספטמבר? נסעתי ללוס אמג´לס פעמיים, ולא היתה לי בעיה להכנס כלל, השאלה היא האם בכניסה לפלורידה יותר מחמירים? או שעדיף שאכנס שוב ללוס אנג´לס ומשם אטוס לפלורידה. האם יש סיכוי כל שהוא שלא יכניסואותי לפלורידה כי אני מישראל ויש לי הרבה חלקים של מחשב בתיק?

אל דאגה

אם יש לך ויזה בתוקף ואת באה למטרת טיול או ביקור, לא תהיה לך בעיה, ולא ידוע לי על הבדלים בין כניסה במדינות שונות. לא מאמינה שיש סיכוי שלא יכניסו אותך כלל. ייתכן שתצטרכי להסביר את חלקי המחשב, ואולי יעכבו אותך כדי לשאול שאלות, אבל סה"כ לא צריכה להיות בעיה. נסיעה טובה!

Mega Babe

New member
../images/Emo53.gif

רגע לפני... כולם אומרים שעדיין מקבלים ויזה לחצי שנה כמעט אוטומטית ואולם אני לא יודעת מה לקבוע לגבי זמן שהות לארה"ב (מבחינת כרטיס חזרה)- לכמה שבועות? אם אומר 3 שבועות יש סיכוי לקבל ויזה של חודש או 3 חודשים? מצד שני אם אומר חודשיים או יותר אז אולי אסתבך בשאלות מיותרות. האם מישהו יודע מנסיון שלו או של אחרים בתקופה האחרונה? ביום ראשון בבוקר אני צריכה לקבוע התאריכים אז אם למישהו יש תשובה עד אז אני אשמח... תודה תודה תודה!

את צריכה לדאוג

שיהיו לך תכניות מסודרות לכל תקופת השהייה, ושיהיה לך איך להוכיח שיש לך מספיק כסף כדי לממן את עצמך בכל התקופה. אין חשיבות לאם את נכנסת לשלושה שבועות או שלושה חודשים. אישורי השהייה לרוב עדיין ניתנים לששה חודשים ממילא. אין הבדל במה שישאלו אותך אם תגידי 3 שבועות או 3 חודשים, בכל מקרה ישאלו אותך לתכניות טיול מפורטות ולהוכחה של אמצעים לממן עצמך במהלך הביקור.

Mega Babe

New member
תודה עדי

אני חוששת יותר מידי... אני חושבת שאומר 5-6 שבועות כי זה באמת מתאים לסכום (הצנוע) שאני מגיעה איתו.כך גם לא אקבל חס וחלילה חודש. מקווה שגם לא 3 שלושה. אני קוראת יותר מידי אתרים רישמיים והכל נשמע נורא נורא לא טוב. מקווה שכבר אעבור הת השלב הזה דברים יראו קצת יותר אנושיים. קראתי לדוגמא שברגע במקבלים ויזת j1 הכל טוב ויפה. הפעם הראשונה שיוצאים מארה"ב חייבים לגשת לשגרירות ארה"ב ושם ,הקונסול, אם הוא חושד בך שלא תחזרי בסיום העבודה יכול במחי יד לבטל את הויזה.נו באמת. זה ממש נורא. ובנוסף לכל זה...מרגישים את הפרידה באוויר והברזים מתחילים להיפתח... אז ככה שכפי שאמרתי, כנראה שכדאי לי להפסיק לקרוא אתרי INS למיניהם הא? בכל אופן- המון תודה על התשובה המהירה!

למעלה