שאלה בנוגע לאימון אישי בבית

בושבוש

New member
שאלה בנוגע לאימון אישי בבית

היי מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלות האלה. אני בת 30, רזה יחסית (אך לא מרוצה כמובן מהגוף שלי) 1.71 ושוקלת 56 - בתקופה מאוד שמנה יחסית לתקופות אחרות. אני לא עושה כושר בכלל, אני ממש שונאת ולא מתמידה, הייית בכמה חדרי כושר ותמיד זרקתי את הכסף לפח. כעת יש לי בבית קרוס טריינר (אליפיקל?) אני מנסה מאוד להתמיד בזה ויש לי שאלות: - במידה וזה הכושר היחיד שאני עושה, האם זה יכול לחטב את הגוף ולעזור לי לרדת במשקל? - באיזו תדירות אני צריכה להתאמן וכמה זמן? קשה לי מאוד להתמיד, אחרי 20 דקות אני עומדת למות מזה......... - האם זה נכון שמהמכשיר הזה לא בריא? אחרי פעם אחת נתפס לי הגב, אולי זה בגלל שאני לא בכושר... אשמח לכל אינפורמציה נוספת, כיוון שכעת אני גם קצרה בכסף ולא יכולה ללכת לחדר כושר. האם אוכל אולי לקחת באופן חד פעמי מאמן אישי שיעזור לי לבנות תוכנית בייתית ולתת לי טיפים בנושא תזונה? תודה רבהההה

"חיטוב ועיצוב הגוף" הוא פונקציה של דבר עיקרי

אחד והוא תזונה, מאזן קלורי שלילי = להכניס פחות קלוריות ממה שמוציאים וזו כל התורה. אליפטיקל זה נחמד והכל אך הוא לא מחייב הוא רק כלי עזר להגיע לאותו מאזן קלורי שלילי לכן אם את סובלת ולא אוהבת את לא חייבת. מה שכן הייתי ממליץ על אימונים אנאירובים כדי לשמר את מסת השריר הקיימת (כמה שזה כנראה לא מעניין נשים אך ה"מידלדל" הזה שנשאר בידיים הוא בין היתר כתוצאה מאיבוד מסת שריר). ואין בעיה עם המכשיר למי שאין בעיה רפואית כזו או אחרת, בהצלחה.

למעלה